L’Hereu és imbècil, part XLV: la Mercè no té bicing

Quina millor manera de celebrar la Mercè que tancant el bicing a les 12?

Just quan acaba el concert.

Gràcies Hereu.

(és que ni una eh…)

2 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part XLV: la Mercè no té bicing

 1. No sé si has anat al Fórum encara per la mercè, però jo crec que en podríes treure bon suc de tot plegat. Ja porten un grapat d’anys enviant-nos a l’infern del fórum quan hi ha festes, com si es desféssin de la calanya societat barcelonina incívica, que destrossa la ciutat. La idea és tan bona com la que es plantegen amb la movilitat, i aquí es queda, al despatx. A la pràctica el resultat és apocalíptic. En aquesta ratonera un no sobreviu… T’hi trobes de tot, totes les misèries humanes, brossa per tot arreu i en definitva el que provoca estar en un buit d’a saber quants metres quadrats amb milers i milers de borratxos/es. L’escena és inmillorable, a l’anada, durant i al final de “l’espectacle”.

  El que més em va inflar els nassos va ser a l’hora de tornar, que el sentiment d’oblit per part de l’ajuntament ja va ser massiu. Tota aquesta “muchedumbre” que es comença a desplegar pels carrers de Diagonal Mar, col·lapsant-se el metro i el nitbus, destrossant el que troben al pas.

  Mesures? 2 furgons de la urbana repartint estopa a l’entrada del metro, 2 cotxes de la urbana mirant-s’ho, i 2 autobusos (això sí, dels llargs! Gràcies per pensar-hi Hereu!) que et porten a plaça catal…ah no! a Sagrera… és clar, el centre neuràlgic de la ciutat 😀

  i la història es repeteix/irà any rere any…

  Visc/a el caos
  Visc/a la mercè

 2. Pingback: nunca nueve » L’Hereu és imbècil, part XLVI: la Mercè al Fòrum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *