L’Hereu és imbècil, part XLIV: pas zebra amb gual

Abans de començar voldria dir que l’objectiu d’aquesta secció no és dir que hi ha coses que es fan malament, o coses que s’han d’arreglar, o que l’Ajuntament no està a l’altura.

La idea és que qui està prenent decisions té el cervell girat, no en sap, és imbècil. Políticament és un buròcrata incompetent.

No és que no s’hi fixin, és que hi posen tota l’atenció necessària, però ho fan malament.

IMG_5646 - IMG_5647 (2 fotos en CCUSN)

El que veiem en aquesta foto és que per l’Hereu és més important tenir les cantonades rodones que no pas que els vianants puguin caminar recte. Això ja ho havíem vist abans, però avui veiem fins a quin les ordenances municipals estan per sobre de tot.

Com que la ciutat ja estava feta abans que l’Hereu tingués aquesta idea genial, ens trobem que els manobres que han de complir els manaments municipals acaben posant el pas zebra just davant de l’entrada d’un pàrquing, i el lloc on estava la rampa del pas zebra ara resulta que ho han pintat de groc.

El que és greu és que la remodelació de la vorera és prou nova, però ja han tingut temps de canviar de criteri.

One thought on “L’Hereu és imbècil, part XLIV: pas zebra amb gual

  1. Una clara evidència més de que tot s’està fent des de la cadira del despatx. És tant trist…

    A propòsit, el fet que hi hagi coses que es fan malament, o coses que s’han d’arreglar, o que l’Ajuntament no està a l’altura, són pròpies conseqüències del que “està prenent decisions”, que té el cervell girat, no en sap, és imbècil. Políticament és un buròcrata incompetent.

    En definitiva, que el Narváez (responsable de movilitat) també és imbècil…

    pd. M’està treient molt de polleguera les barres anti-creuament incívic… Si tingués un Hummer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *