L’Hereu és imbècil, part XLII: la lluita contra els elements

És una pena que a l’Hereu només li quedin dos anys de mandat. Hauria de tenir un càrrec vitalici per poder arreglar l’incivisme salvatge que assetja els ciutadans.

Observeu sinó aquest autobusero que ha aparcat malament el seu autobús –el nostre autobús–, i no compleix la seva funció social de seguir les ordenances del civisme, principis constitutius d’una ciutadania barcelonina respectuosa i tolerant.

DSC00152

Què no ho veu l’autobusero? És que vindrà la cadira de rodes i no podrà pujar a l’autobús!

DSC00154

I em nego rotundament a pensar que la natura hagi aixecat aquest tros de moqueta. Ho ha fet algun brètol que vol fer entropessar la gent, o pitjor encara, els cecs.

Els brètols i els autobuseros incívics no tenen lloc en aquesta ciutat. Són una minoria d’incontrolats que aprofiten qualsevol celebració del Barça per actuar amb impunitat. Des d’aquí reclamo lleis més dures perquè situacions com les d’ahir al vespre no es tornin a repetir (lladres i putes podeu seguir “dinamitzant l’economia”). I també demano que els mass media no donin publicitat a aquests fets vergonyosos perquè tot el que volen aquesta gent és protagonisme. I tots sabem que la publicitat i el protagonisme han de ser per l’Hereu.

Resum per a periodistes: Sí, si que és notícia que l’Hereu hagi millorat l’accessibilitat dels transports públics. No, no és notícia que el capullo de l’autobús no sàpiga aturar-se on toca, ni tampoc que el manobre no hagi posat prou pega a la moqueta.

No, seriosament. Quina culpa té l’Hereu que la gent sigui imbècil?

8 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part XLII: la lluita contra els elements

 1. diumenge passat vaig trobar-me amb una situació similar a c/gran de gràcia. Han posat una “moqueta” com aquesta i a més també hi ha el quadradet de les cadires de rodes. Doncs bé, va parar un bus i no va encertar cap dels dos llocs.

  Vam estar comentant que possiblement a ningú se li ha acudit dir-li a l’autobuseru on caram ha de parar per tal que tot encaixi, tal com es fa amb els trens.

  I vam acabar concloent que no tenim ni idea de què significava cada cosa, perquè aplicant la lògica no ens quadrava i era massa d’hora per aplicar la il.lògica 😉

 2. greips el mateix vaig pensar jo quan vaig pasar per la parada de Major de Gràcia.

  Parlant d’aquest carrer: algú sap perque coi han hagut de posar aquesta balla que no deixa creuar en diagonal a Travessera amb Major?
  Que passa que davant la sabateria no podem creuar en diagonal pero 2 metres més amunt davant del Kiddy’s Class podem passar sense semàfor?

 3. per cert, greips, crec que els autobuseros ja tenen prou feina com per frenar allà on la moqueta diu. Com a mínim fins que els barcelonins no ens tornem cecs massivament, ja sigui amb alcohol o d’altres formes menys tradicionals.

 4. Pingback: nunca nueve » un Hereu al McDonald’s

 5. SI, ni més ni menys!!

  Podrien enganxar la moqueta al autobús i que es desplegués sola quan l’autobús arribes a la parada, així sempre coincidiria i ens sentiriem com a reis al pujar i baixar al autobús.

  Aixó si els cecs seguirien com el mes passat, sense guies de goma.

 6. però és que jo no crec q sigui pels cecs, sincerament. Però com que no ho expliquen enlloc… :'(

  mai9,
  als trens se’ls indica on han de parar si porten 3 o 6 vagons (almenys als ferrocates). No costaria pas res indicar-li el mateix al bus en funció del model que porti, no? Així no ens trobariem que la porta del darrera coincideix amb un arbre o similars 😀

 7. I què costa parar al costat del pal de la parada..?? Si està ben muntat, parant allà en teoria ha de coincidir amb les merdetes noves que hi ha…
  a part, a mi em fa molta ràbia quan, al sortir de la parada, gafen els “autobuserus” y s’obren camí girant a l’esquerra (si la parada és a la vorera de la dreta) i després tornen al seu carril. Vull dir que és la maniobra més estúpida que he vist, i si ets al seu costat mentre ho fan se’t tiren a sobre…

  pd. Ens haurien de tancar a la garjola per fer servir aquest terme tan vulgar d'”autobuserus”… Per quan una homologació de la paraula?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *