candidat a la comissió de Reagrupament

Volia dir-vos que m’he presentat per si els associats a Reagrupament em volen a la comissió executiva. Aquest Dissabte dia 3 votarem 18 dels 30 membres (la resta ho farem un altre dia perquè tot no ho podem fer).

Per fer-ho havia d’enviar un currículum de deu línies que vaig acabar dient:

Em presento perquè vull ajudar a concretar dia a dia les idees de Reagrupament de regeneració i independència.

És una mica sosso. És volgudament una mica sosso. Però és bàsicament el que vull fer. Jo no vull que Reagrupament sigui un concurs a veure qui té més clar que ens hem d’independitzar.

Anteriorment he estat en dues associacions on hauria pogut tenir algun càrrec, però no ho vaig veure clar. En canvi, en aquest cas si que ho veig clar.

Tot el que he vist a Reagrupament em sembla prou correcte com perquè valgui la pena tirar-ho endavant. I no només que valgui la pena sinó que també veig que puc fer alguna cosa per tirar-ho endavant.

Si us sembla que la meva candidatura mereix tirar endavant, podeu votar-me dissabte. I si no esteu associats a Reagrupament però seguiu creient que val la pena que formi part de la comissió executiva, podeu associar-vos fins avui dia 30 i podreu votar dissabte.

Mirant en el Google Analytics he mirat quants visitants barcelonins (sense comptar-me a mi) vénen més d’un cop al bloc. Segons uns càlculs superficials, si la meitat em votessin, entraria a la comissió. Ara, si em voten un terç, ja no.

5 thoughts on “candidat a la comissió de Reagrupament

 1. Que curiós que això de Reagrupament surti just un any abans de les eleccions, quan sembla que en Mas pot tenir prouta representació per acabar amb el tripartit.
  Tot plegat fa un tuf d’operació sociata… a veure si sereu l’instruments dels sociates per evitar una victòria de Mas i facilitareu el 3er tripartit.
  Si això passa, després no cal que ploreu, serà culpa vostra, si no enteneu que o Mas o Montilla és que Catalunya es mereix enfonsar-se en la misèria socialista.

 2. Jordi, entenc que pensis això si fins ara no t’ha arribat l’ona d’això de Reagrupament. Però mira, només dir-te que el domini el va registrar el Gener 2007.

  Tal com ho veig jo el camí fins arribar aquí ha estat: 1) Pasqual Maragall fa fora a Carretero perquè aquest va dir que Zapatero ens havia aixecat la camissa amb l’Estatut. 2) Pel que havia servit, Carretero no estava a favor d’un segon tripartit. 3) Com que els que ostentaven el poder a ERC van apostar pel segon tripartit, ell va presentar-se a les eleccions d’ERC (Abril 2009). 4) les perd, i acaba sortint i tirant endavant Reagrupament per tal de presentar-se a les següents eleccions.

  T’explico això perquè vegis que hi ha un recorregut darrera. Buscant la independència ja des dels inicis, i amb els pals que s’ha trobat ara també pensa que s’ha de regenerar la política. 😆

  Respecte això de si Reagrupament pren vots a CiU i això permet un tercer tripartit: 1) és bo que si a CiU hi ha vots que volen la independència, aquests tinguin representació parlamentària. 2) l’Artur Mas fa malament d’estar esperant la caiguda de la fruita madura que és el tripartit, i el que hauria de fer és preguntar-se per a què vol liderar Catalunya, i si el que vol és anar pactant cosetes amb Madrid… Doncs mira, tan li fa si és president o no.

 3. Pingback: nunca nueve » Reagrupament, 13 contra 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *