amistat i nòvies, conversa i sexe

Estarem d’acord que no és el mateix conversar amb una noia que fer-li l’amor.

Però, com és que tens amigues amb qui no faries l’amor? I el més important: Per què intentem fer-nos amics de les noies que ens agraden?

El problema no és “por que lo llaman amor cuando quieren decir sexo”. El problema és “por que lo llaman amistad cuando quieren decir sexo”.

Què carai han fet Déu o Darwin per veure’ns obligats a multiplicar-nos deixant en segon terme l’amistat?

Déu va fer sagrat el matrimoni perquè veia que sinó no hi havia manera d’aguantar-lo? Per què no ensalcem una institució de l’amistat com és el bar?

Vist tot això, no m’estranya que hi hagi cultures on la gent es casi sense conèixer la parella. Com a mínim hi ha algú al món que té les coses clares. 🙄

És el romanticisme un avanç o un retrocés? És un avanç perquè ens posa en tensió? És un retrocés perquè ja no podem parlar ni cardar amb tranquilitat?

4 thoughts on “amistat i nòvies, conversa i sexe

 1. En deferència a tu, poso aquest comentari amb el meu nom.

  Els homes i les dones no poden ser amics si han tingut sexe.

  Si vols tenir amigues atractives que després t’ajudin a passar les nits en lloc de fer un cinc contra un, ja no seran amigues, seran una altra cosa.

  El problema és ser capaç de definir quina “cosa” vols que siguin.

  Les nòvies mai no podran ser amigues teves. Les amigues mai no arribaran on arriba la nòvia. I malgrat la nòvia pugui haver estat una amiga, deixarà de ser-la quan es fiqui al teu llit.

  La nòvia vol més que l’amiga i tu has de voler donar-li més del que li donaries a una amiga. Si no, no li facis creure que és la teva nòvia.

  El romanticisme no és ni un avenç ni un retrocés. El romanticisme és allò que fa que la dona estigui contenta de tenir aquest home al seu costat.

  Has de voler parlar amb la teva nòvia, i t’ha de ser una de les coses més agradables, però li has de fer saber que ella és el que tu sempre has volgut, buscat i esperat. I li has de dir romànticament perquè si no el que estàs fent és parlar amb una amiga o una amant.

  La nòvia no és una amiga més, no és una amant més, no és una persona amb qui pots parlar… És l’amiga, l’amant, la persona amb qui pots parlar, amb qui vols parlar i amb qui vols estar.

  Amb les amigues hi parles i amb les amants hi cardes, però amb la nòvia, no només hi parles mentre cardes sinó que ella ha de saber que és així. Ella ha de saber que és ELLA. I és responsabilitat teva que ella ho sàpiga sempre.

 2. Doncs jo crec que hi ha noies que són conscients que al llarg de la seva vida tindran 849 nòvios, i que el romanticisme les posa nervioses i que no els hi agrada el teatre. Crec que va més per gustos i per l’educació que s’ha rebut que per la definició de “nòvia” o de “dona”.

 3. La independència i llibertat estan sobre tot!! És molta càrrega per un home o per a una dona intentar llegir la ment i els sentiments de l’altra persona, i amb això tractar de no malmetre. Una amiga pot ser una nòvia, pot ser una amant, de vegades. I no per ser amant o nòvia deixa de ser amiga, o visceversa. L’amor existeix i deixa viure.

  Tens molta raó ie komori!! Només que agruegaré que l’Amor és un art en qualsevol de les seves expressions, i com l’art, és la més bella de les mentides.

  És molt cert que si algú no ens atrau no ho considerem amic o amiga, i està bé. Però està en la nostra capacitat evolucionada a Homo sapiens sapiens, que si t’acostes al sexe oposat no és només per conservar l’espècie, cas contrari demostres que ho has evolucionat. Darwin i Déu no es van equivocar, per això som l’última baula de l’evolució de l’espècie …. El “romanticisme” pot ser perjudicial … com l’art dolent … com una mala obra de teatre, com una mala poesia, com un mal cinema com una mala pintura, etc … com el sexe sense creativitat, sense amor, que és massa animal i ens deixa un mal gust…….. com posar un gos a cantar o un mico a escriure poesia, com Maradona dirigint la selecció argentina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *