al seient dels acusats

Aquest estiu se’m va acusar d’haver “ assegurat que la Maria Badia havia votat l’eurodiputat popular” Alejo Vidal-Quadras.

El tema és que no ho vaig dir.

Però m’acusen per haver posat això al bloc SpainNews. On cito aquesta notícia de Racó Català.

El primer que em sorprèn és que m’acusen a mi, però no a Racó Català. Quina justícia més constitucional estranya, no? 😕

El segon que em sorprèn és que allò que cito diu:

El PSC vota per segon cop Vidal-Quadras com a vicepresident del Parlament Europeu

Però qui m’acusa diu que he dit assegurat que Maria Badia ha votat Vidal-Quadras.

El tercer que em sorprèn és que qui m’acusa diu “Maria Badia no va votar Vidal-Quadras. Ella ho aclareix”. Anem a veure què aclareix:

Com pot saber aquest “senyor” el que jo he votat si ha estat un vot que s’ha fet de manera secreta en papereta dipositada en una urna?

Em sembla indigne que es pugui mentir amb tanta ignorància i manca de rigor!

A carai! Resulta que ningú pot saber què va votar Maria Badia perquè el vot era secret, i d’això en diu ella mateixa “mentir amb ignorància i manca de rigor”. Paraules força gruixudes per un fet tan simple com que el vot sigui secret. Dic jo.

Que l’excusa sigui que el vot és secret té molt a veure amb si es diu que el PSC vota Vidal-Quadres com a vicepresident, o si és Maria Badia. Evidentment qui m’acusa prefereix dir el segon. 🙄

Quart. Per qui m’acusa (que resulta ser socialista) creu suficient prova no només citar a la Maria Badia, sinó afegir que “Raimon Obiols ho certifica”, tot enllaçant aquí. Ja tenim tres socialistes dient el mateix. Tot el que afegeix el Raimon Obiols al tema és que allò és “mentida tan ridí­culament deshonesta”. Això és tot. Trobo que anem molts curts d’explicacions socialistes.

Cinquè. Hi ha una cosa molt curiosa. Allà on se m’acusa comença dient:

He estat buscant l’inici d’aquesta mentida, com els bombers que cerquen l’inici del foc i no estic segur de quin és l’epicentre.

Però curiosament l’enllaç de Raimon Obiols diu:

“Ho van començar a escampar el Directe i el Racó Català, i uns quants piuladors ens en vam fer ressò.

Vaja, senyor que m’acusa, potser no era tan difícil trobar-ho! 😆

Sisè. Trobo que les explicacions de directe!cat són molt exhaustives. També en són les de Racó Català. Cito el subtítol de la notícia que jo vaig enllaçar i que ha servit per acusar-me:

Socialistes i populars europeus pacten novament repartir-se la presidència de l’Eurocambra

A carai… pacten repartir-se la presidència…

Així doncs tenim que se m’acusa de dir que Maria Badia vota al Vidal-Quadras. Estic citant que el PSC vota a Vidal-Quadras i resulta que el subtítol diu que el PSC pacta per repartir-se la presidència.

Que a mi ja em sembla bé que pactin. El que no em sembla bé és l’anunci del PSC amb el Vidal-Quadras, i encara menys que la Badia digués en campanya que és vergonyós que el Vidal-Quadras sigui vicepresident. Això és el que vaig citar a SpainNews.

Però d’això no se m’acusa.

Suposo que llavors és veritat.

Sembla que això de pactar repartir-se els càrrecs i “deixar” que Vidal-Quadras sigui vicepresident també és veritat.

Llibertat: Maria Badia no va votar Vidal Quadras
La confusió em sembla que ha vingut pel fet que els socialistes i els populars europeus van pactar la mesa del Parlament Europeu (incloent Vidal-Quadras), votant cadascú als seus candidats.

Com a mínim aquest paràgraf és aplaudit per aquell que m’acusa.

Repeteixo que el vot és secret, però els socialistes van pactar perquè Vidal-Quadras fos vicepresident.

Jo t’acuso Don Aire. Misleading en diuen els anglesos.

Agafa la tontaria de si Maria Badia va posar un vot secret en un sentit o un altre, i prescindeix del que realment és important: El teatre que feu per aconseguir els vots dels ciutadans que es queden amb el titular, que s’impacten amb les declaracions de Maria Badia quan diu que és vergonyós, que se la creuen quan ho diu.

I quan us pesquen, torneu a fer teatre.

“Jo acuso” diu. “Jo actuo” hauria de dir.

4 thoughts on “al seient dels acusats

 1. Un post carregat d’excuses de mal pagador. Hauria estat més honest reconèixer l’error i simplement disculpar-se, com han fet la majoria dels “acusats”.

  1. Quan hom cita una altra font (i a més no la contrasta), es fa propietari d’aquella informació. Després de llençar la pilota, no fas més que amagar la mà. “Jo no he citat Badia”, “m’acusen a mi i a Racó Català, no”. El fet és que tu has assegurat que el PSC va votar Aleix Vidal Quadras.

  2. És absurd que intentis mantenir la teva mentida. Realment, la Maria Badia (i tampoc en Raimon Obiols) no van votar en V-Q. Només cal veure els resultats per esbrinar-ho.

  3. T’equivoques més encara quan dius que els socialistes catalans participen d’un repartiment de càrrecs, segons dius. Sabies que els eurodiputats socialistes no han votat ni tan sols a en Barroso (a diferència dels socialistes espanyols). Això desmunta tota la teva argumentació. Ho entens?

  4. En canvi, l’eurodiputat de CiU ha votat el 100% dels acords del Grup Liberal, entre els quals hi ha els vots a en Vidal-Quadras i a en Durao Barroso. Això no és criticable?. Per què no?

  Si la política 2.0 és repetir els eslògans i en el tei cas a més insultar (fill de puta, imbècil…) anem malament. La política 2.0 ha de servir per contrastar, per demostrar, per enraonar i per debatre des de les postures legítimes de cadascú.

  Un consell. Rectifica. Quedaràs mé bé

 2. 1. El vot era secret, aquesta és la gran excusa de Maria Badia i Raimon Obiols.

  2. Et repeteixo que no he dit que Badia votés V-Q.

  3. Et torno a repetir que la Badia diu que el vot és secret, i que tu, TU, reconeixes que hi va haver un pacte entre socialistes i populars per tal que arribés V-Q a vicepresident.

  4. Et repeteixo que CiU no va fer la campanya que vau fer el PSC. Aquí està la rellevància. Feu campanyes decents i no indecents i el vot secret de Maria Badia no serà mai notícia.

  4. Si t’haguessis llegit el post hauries llegit coses com:

  Que a mi ja em sembla bé que pactin. El que no em sembla bé és l’anunci del PSC amb el Vidal-Quadras, i encara menys que la Badia digués en campanya que és vergonyós que el Vidal-Quadras sigui vicepresident. Això és el que vaig citar a SpainNews.

  No costa tan eh Don Aire!

  Si no tenies res de nou a afegir no calia que repetissis la retòrica. En el post està força ben explicat, però si vols continua insistint en que “Badia no va votar V-Q”.

  Si em permets, no posaré cap més comentari respecte aquest tema. Gràcies i que vagi bé.

 3. Pingback: nunca nueve » al seient dels innocents

 4. Pingback: nunca nueve » indepenència comentada a cal Duran i Lleida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *