escoltant propostes de finançament de fa 4 anys

Per la meva sorpresa ningú s’ha baixat els MP3 del Minoria Absoluta.

De totes maneres jo m’he animat a escoltar programes antics. I m’he trobat amb aquesta explicació del Jordi Barbeta sobre la proposta de finançament de Pedro Solbes del Desembre 2005. Ara farà 4 anys.

El més significatiu ho diu al principi, però l’he allargat una mica perquè explica que no sé on a l’Estatut de Catalunya deia que hi havia la intenció que Catalunya tingués un finançament equivalent al concert basc en un període de 15 anys, i això ho van esborrar. Ho van esborrar llavors. Ara ja estaríem un terç més aprop de tenir un finançament com els bascos. I el que tenim ara és un nou període de fins al 2012, i per a tenir què?

Leave a Reply

Your email address will not be published.