Carretero a l’Hospitalet

Com a nou membre de ReAgrupament.cat aquest vespre he travessat tota Barcelona en bicing (i tornar) per anar a escoltar al Carretero a l’Hospitalet.

Podeu llegir anteriors cròniques polítiques, del Tremosa i dels socialistes.

La primera dada és que la gent és molt lletja.

La següent cosa (que m’ha agradat), és que el Carretero estava assentat amb una taula davant i uns papers. El que diu segur que s’ho sap i ho ha repetit a altres llocs. Però m’ha agradat que es posés una taula.

El que ha dit també m’ha agradat, i ha tocat els punts de les vàries tendències de la política catalana. Si voleu us ho resumeixo algun altre dia.

Però hi ha una cosa que no m’ha agradat. La gent. A part de lletja, és el mateix de sempre. Algú del públic estava preocupat perquè un que no hi era havia dit que no érem prou transversals, doncs tranquila, som hiper-transversals perquè allà hem dit el mateix que es diu a tants llocs, tots tant diferents entre ells. I tan transversals que hem aconseguit estar en desacord en les 4 intervencions del públic.

I mentrestant el Carretero anava dient que tal cosa es decidirà en assemblea.

I aquí és quan estic dubtant en si la cosa arribarà a bon port. O seguirà pel port del Carretero mentre l’assemblea vagi votant tal com s’adigui al Carretero. O, vist el públic, acabarem fent el que sempre es fa en aquestes ocasions i tan mals resultats dóna.

Que no és que Carretero vulgui que l’assemblea voti tal cosa, som els de l’assemblea que volem tirar endavant per on tira ell, i si això no s’articula formalment, la tot poderosa assemblea pot acabar feta un monstruito.

Al Carretero li he trobat una primera incongruència. Deia que explica les mateixes coses a l’Hospitalet que a Vic per contrarrestar aquells que diuen que allà no els interessarà el discurs indepe, però després quan un del públic ha mencionat els Països Catalans ha dit que començarem per Catalunya perquè és on hi ha més caliu.

Que es pot entendre el que diu, però només si acceptes que el que hi ha, és més que el que diu. I si és així, estic content que no tot ho decideixi l’assemblea. :mrgreen:

Ah, i no m’ha agradat la noia que al final ha dit “i ara, com que ja esteu tots convençuts etc etc”

Vull dir que la sortida del públic de la sala: molt millor que els convergents, on vas a parar.

I la independència de Catalunya és clara i diàfana. I el motiu per apuntar-se a ReAgrupament.cat és que la manera de fer-ho és amb representació política des del Parlament de Catalunya. I som els ciutadans individualment els que podem fer aquest pas. A les eleccions ens votem, i ara ens reagrupem. A no ser que entremig l’assemblea decideixi el contrari. 🙄

3 thoughts on “Carretero a l’Hospitalet

  1. aiix, esperava el teu post 🙂

    jo tinc clar que si no hi ha un daltabaix votaré Reagrupament, però noi…. a mi les assamblees em fan una mena d’horticària… :'(

    Teòricament són fantàstiques però a la pràctica són un putu desastre. Que mani en Carretero, que es posi devant i jo el segueixo. Però si ell es posa enmig d’una assamblea (que sé que s’omplirà de friquis i rebotats) jo agafo els trastos i me’n torno amb Escons Insubmisos que mira, no sé si són lletjos però pel facebook m’escriuen missatges personals agraïnt-me el vot (clar, en tenen tan pocs que se saben els noms de qui som :D)

  2. Pingback: nunca nueve » valoració de l’assemblea de Reagrupament

  3. Pingback: nunca nueve » Enric Canela només suma si t’hi sumes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *