Problemes amb Dreamhost

Ultimament (els últims tres mesos) tinc talls d’accés al bloc.

Als qui pago per tenir-lo, avui m’han dit:

Sorry to hear that you’re having trouble here! I took a look and it seems like your site had gotten stuck in a bad state. I got it out of that state by changing your custom theme to the default and then back again. This sort of thing is often caused by WordPress plugins. These can severely affect your site’s load time or even bring them down altogether. In fact, in many cases the problems with them only appear during high traffic periods, so when we view your site after you’ve submitted a ticket it loads up fine. If this happens again I would recommend you try deactivating all of the plugins from your WordPress sites for a day or two to see if that helps. If it does, then this is certainly your problem and you can try sorting through them one-by-one to see if you can find the culprit. If that doesn’t seem to be the issue, sometimes custom themes can cause issues like this periodically as well.

Jo no sé si tindrà raó, però és un poc decebedor que resulti que el bloc no funciona perquè no faig servir el tema per defecte, i que la seva solució sigui desactivar els plugins. Que en tinc tres, l’antispam, el que fa backups i el que posa la icona de La Tafanera.

El seu pròxim suggeriment és que escrigui sense vocals?

Em sembla que toca buscar un altre lloc on tenir els meus webs.

4 thoughts on “Problemes amb Dreamhost

 1. és que saber pq hi ha talls en un servidor és una mica com trobar una agulla en un paller i ell t’ha dit lo típic: assegura’t que tu ho tens tot ok abans que jo m’hagi de desllomar mirant logs. Per experiència pròpia, el 99% dels errors ve causat pels usuaris 🙂

  prova de posar el wp-cache que ajudarà a tirar de cache en comptes de fer consultes mysql. I si pots revisar les taules mysql això tampoc faria mal.

  d’altra banda, els talls d’accés els tens només al bloc o a tots els serveis de la web? 😉

 2. tenen a veure amb les bases de dades. Aquí hi ha una foto. La foto no es veu que sigui de bdd, però altres vegades diu “unable to connect” etc.

  No crec gens que sigui res del bloc perquè quan aquest no va, aquest altre que està al mateix compte, tampoc funciona. I segon (però no menys important) perquè com es veu estèticament, no he tocat res del bloc des de fa mil anys. Vaig donar-me d’alta el 2005 i segueixo amb la mateixa plantilla i els mateixos plugins. només actualitzo el wordpress i ho faig des del seu panell de control.

  És que pot venir de l’usuari, però jo no he tocat res. Només vaig escrivint i apretant “publish” segons convé.

  Per no tenir, no tenen ni les fotos, que estan a flickr. Per això deia que la sgünt soluc srà scriur sns vcls. :mrgreen:

  Quan vaig començar a tenir problemes vaig buscar informacions de Dreamhost pels internets i no eren gaire bones (si que l’eren quan em vaig donar d’alta). Jo com a mínim no havia notat mai res (el bloc aquest tampoc ha crescut tan de visites) i just ho estic notant quan la crisi apreta.

 3. Pingback: Posts about themes as of June 30, 2009 | All About WordPress

 4. !!!!If it does!!!!, then this is certainly your problem and you can try sorting through them one-by-one to see if you can find the culprit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *