PlanE

Recordareu que fa un temps el Zapatero va inventar-se un PlanE que vol dir “Plan Español” i alguna cosa més.

Va, us ho diré tot sencer: “Plan Español para el Estímulo de la Economia y el Empleo”.

Passant per un carrer que no hi passa ningú perquè l’Ajuntament ha decidit que per allà només hi passarà un tramvia (mereixeria una entrada a la secció de l’Hereu) vaig veure això.

Jo anava en bicingleta, perquè en bici passo per on vull és molt sostenible. Aprofito per dir que al final d’aquest carrer casi m’atropella un autobús enorme per la mala indicació de tot plegat. Hauria d’haver agafat les rondes, oi?

IMG_1727

El que deia, aquesta és la idea del Zapatero per “salvar españa”. La idea és posar cartells anunciant que estan estimulant la economia i el empleu.

El motiu de fer la foto era veure que l’estimul era, bàsicament, aquell pobre noi amb samarreta imperi, posat incívicament sobre una escala plegable (a la feina, cap risc), sol com un mussol, cargolant el cartell del Presidente.

Però ara que m’hi fixo, resulta que el estimulo per l’empleu consistirà en “rehabilitació tanca perimetral felins Zoo de Barcelona”. I s’hi gastaran 173 mil euros, “(IVA inclòs)” detallen.

Endavant, com a mínim els lleons no notaran la crisi.

6 thoughts on “PlanE

  1. dues preguntes…
    a) el zoo no el traslladen?
    b) no són molts diners pel planE? no era un pla de “moltes petites cosetes”, i per tant, molts cartellets arreu fent campanya electoral?

    (em sembla que ja sé on has fet la foto…. jejeje)

  2. certament n’hi ha més de cartellets propagandistics del Plan€.

    això del trasllat del Zoo ni ho havia pensat. Mare meva que burros són.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *