pisos a USA

House of Cards [PDTV]~Ekolb

Si us agraden els pisos (i sabeu anglès i/o el voleu practicar), no deixeu de veure aquest documental. Sinó, sempre podeu esperar que el passin a 30 Minuts. En tres episodis. Perquè dura una horeta i mitja.

Aprendreu coses tan curioses com un mexicà que cobra 900$ (i té tres fills) que es compra una casa per vendre-la més endavant esperant que pugi, i amb la plusvàlua crear la seva empresa. I puja. Al cap de tres mesos valia $640.000, 50 mil més que quan la va comprar. Però al final no pot pagar la hipoteca i es queda sense casa.

One thought on “pisos a USA

  1. Un mexicanet als EEUU és un be a terra de llops. El seu somni americà no tenia prou fonament amb el que havia aprés al Monopoly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *