Mininova a judici

Després de The Pirate Bay, ara li toca passar pel jutjat a Mininova.

Instaŀlats a Holanda, aquests diuen que han decidit filtrar els continguts. Tenen un despatx la mar de maco i volen establir pactes amb qui vulgui distribuir contingut amb ells.

Com veieu no hi ha una actitud política com hi ha amb The Pirate Bay.

Fa cinc anys que funcionen, i el 2007 van ingressar la bonica quantitat d’un milió d’euros.

I ara s’estaran un any més debatent per jutjats si el copyright està allà, si qui se’l salta són ells, si són els usuaris, si tenen armes de destrucció massiva o si formen part de l’eix del mal.

En qualsevol cas, la dificultat a saber res respecte al tema ens hauria de fer plantejar que no podem seguir endavant amb aquest estil.

La justícia hauria de tenir límits, i això és fer perdre el temps a la gent.

Sembla un concurs a veure qui és capaç de fer el procediment més complicat de cara a les lleis però transparent pels usuaris. Una mica de maduresa senyors que feu lleis.

A veure si haurà de passar com la Mecànica Quàntica i Einstein (documental xulo), que no l’acceptava dient allò de “Déu no juga als daus”. El problema es va tancar perquè qui ensenyava a les universitats eren més joves que Einstein. Haurem d’esperar una generació per assumir el P2P?

Una prova més que el copyright és una màfia és que els del copyright van citar a un grup de música (Advance Patrol) durant el judici a The Pirate Bay per assenyalar el perjudici que rebien d’aquesta web. Doncs ara aquest grup ha tret l’últim àlbum allà amb tota la fanfàrria i propaganda.

La situació és tan reveladora que seria un toc de mort als del copyright si no fos que no tenen ànima.

Jo faig servir Mininova per baixar-me The Daily Show 🙂

One thought on “Mininova a judici

  1. Jo baixava algunes series que ara ja no hi son, es el problema que tenen els torrents, ho tinc molt clar, si hagués d pagar per les series q veig.. un preu raonable! ho faria, però no pretenguin que m’adapti als horaris de la televisió.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *