milions de nens cuando se pone el sol

Perdoneu que interrompi la fluïdesa de notícies que ens envolten per difondre un missatge de pau i son als lectors que, com jo, estan més enllà del Sol post, escrivint i dibuixant.

DSC00056

Ikea ens ho ha dit molt clar. Milions de nens (de nens!) no poden escriure ni llegir ni dibuixar (jo encara guardo alguns dels dibuixos que feia de nit, oi) després de pondre’s el Sol.

Així doncs, si sou persones normals, aneu i compreu-ne tots, que aquesta és la llum del nostre Sol, la llum de les plaques solars noves i eternes, iŀluminades per a vosaltres i per a tots els nens en remissió del petroli.

Haig de reconèixer que l’últim paràgraf m’ha sortit tot inspirat, vingut del cel, diria jo.

Però una amiga atractiva s’ha erigit en fals profeta i ha anunciat que de comprar-ne una, Ikea ja pot donar, no una, sinó les dues als nens.

Encara que jo me les he estat mirant ben mirades i crec que aquelles lamparotes fan menys llum que la Lluna. Així doncs, nens que no podeu llegir blocs ni dissenyar llums, mireu el cel. Vosaltres encara el veieu, nosaltres ja no.

6 thoughts on “milions de nens cuando se pone el sol

  1. És que són molt lletges aquestes làmpades. I fan molt poca llum.
    Jo no ho deia per ser una falsa profeta, ho deia perquè jo, si cal, ja la compraré la làmpada, però em sembla que castigar-me amb l’obligació de tenir-la a casa és massa, i si el que cal és que els pobres nens de no sé quin país puguin destrossar-se la vista intentant llegir amb aquesta merda de llum, doncs que no sigui per mi, i que els en donin dues (com si fossin petit suiss, saps? allò que ara en diuen danonino…)

    Però com que en el fons sóc una bona persona, la solució és NO comprar làmpades d’aquestes i deixar que els nens de no sé on, dormin de nit i llegeixin durant les hores de sol. Jo no vull ser responsable d’haver de comprar ulleres per als nens que s’hauran quedat afectats per llegir de nit amb aquestes làmpades.

    Prefereixo comprar-los un llibre, una llibreta i un joc de llapis i bolis i que llegeixin i dibuixin tan com vulguin, però amb una llum adient… Però això no ho puc fer perquè els d’Ikea no m’han dit d’on són aquests nens.

  2. Per fi coneixem una amiga atractiva d’en mai9, home afortunat on els hi hagi xD

    Aquestes làmpades son una ximpleria monumental, a part de donar una llum pesima, ja que si no m’equivoco duen només un sol LED… que volen deixar-los cecs? Millor que llegeixin durant el dia. Probablement van veure que no vendrien una sola unitat i es van inventar aquesta historia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *