les pobres pizzes de La Sirena

Si ho podeu evitar, no compreu pizzes a La Sirena. Feia molt de temps que no estava tan decebut davant d’una pizza. 👿

IMG_1903

Era insípida com ella sola, ni els formatges eren bons.

La caixa diu que hauria de portar un 10% de formatge de cabra, un 4,7% de pebrots rostits, 3,5% de carbassons rostits i 2,3% de ceba prefregida.

8 thoughts on “les pobres pizzes de La Sirena

 1. Jo tinc un “La Sirena” a poca distància i hi compro sovint… les pizzes no és una cosa que compri molt freqüentment, però les que he comprat tenien molt millor aspecte.

  Però amb fotografies com aquesta, un té la temptació d’imitar al Michael Douglas a “Un dia de fúria” 🙂

 2. hahaha, que bo… és ben bé que no s’assembla massa que diguem.
  A mi em va passar el mateix comprant una pizza del mercadona que deia que era de pernil dolç amb formatge. Un cop oberta em vaig adonar que el dolç era gairebé inexistant, només hi havia 4 partícules o 5 de pernil dolç dispersades per tota la pizza.

 3. Quina pizza més bona xDDD
  hauries tornar a posar-la a la capsa i anar a la botiga a que et tornin els diners… però si ho fas avisam que vull veure-ho xD

 4. xavier, de La Sirena et recomano el cus cus i l’arròs negre. 🙂 alguna cosa havien de fer bé 😉

  jokinin, fins i tot hi havia una web amb tot de fotos del producte i la caixa (com he fet jo) però no vaig aconseguir trobar-la de nou. 😐

  JoanCG, no crec que la porti a la botiga, però si que havia pensat enviar la foto. (uns minuts després) Mira, ja ho he fet. A veure si responen. 🙂 (els he enviat l’enllaç a la foto del flickr i no al bloc, no sigui que s’espantin amb el que dic 🙄 )

 5. Uala.. doncs aquesta no té gens bona pinta pero jo les compro casi totes a la Sirena i ens agraden força. N’hi ha una cuadrada amb 4 parts diferents que está molt bé i l’altre … no recordo quina és.. m.. pero aquesta no!

 6. Doncs ja explicaràs que et contesten, per mi és veure la foto i m’entra el riure 😀
  Jo també he comprat pizzes a la sirena i no em semblaven pas dolentes, però es veu que han d’estalviar traient carbassons i altres ingredients.

 7. Pingback: galeta paupèrrima de Pepperidge Farm | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *