la mort del DVD

Amics, companys, lectors: preparem-nos per la mort del DVD.

Ja fa temps que et pots instalar el Windows XP des d’un USB, però no és més que una cosa per friquis (jo no en sóc i per això no ho he provat). Però si el Windows 7 es pot instalar des d’una memòria USB amb la facilitat que ho faci el mateix Microsoft, llavors…. llavors ja podem dir adéu al plàstic que tants anys ens ha acompanyat, primer en forma de CD i ara en DVD.

I podrem felicitar als de Sony i el seu plàstic de nom Blu-Ray per ser el seu enèsim fracàs. A mi ja em fa la pinta que no anirà bé ja fa temps. Jo he vist moltes pelis en Alta Definició i cap Blu-Ray.

Així doncs, fa uns anys va morir el disquet, ara li toca al DVD. (espero)

I amb una mica de sort, podrem fer servir el mòbil de targeta de crèdit i clau per casa.

A veure si és veritat perquè m’encantaria fer desaparèixer els DVD i les targetes de crèdit. Ens estalviaríem una pila de plàstic, no?

5 thoughts on “la mort del DVD

  1. molt bona la frase final 🙂 Però com ja saps, l’únic plàstic malvat que cal eliminar és aquell en forma de bossa gratuïta (cal remarcar aquest mot: “gratuïta”) que et dónen als súpers. La resta de plàstic és ok 🙂

  2. Interessant. Em van explicar una vegada que han fet, estan fent o faran discs durs amb la tecnologia de les memòries USB que és molt més segura i que els multiplicarà el preu.

  3. greips, ara no discutirem quin plàstic està bé i quin malament, oi? 😛

    Arcangelo, aquí hi ha els disc durs sòlids. Molts estem esperant que baixin els preus i pugin les capacitats, però portem un any i seguim esperant.

  4. Els discs durs sòlids es fan servir ja, però clar… més cars, no ho veig pas estrany, ja baixaran com tot.

    Greips: No crec que el plàstic que es fa servir a les targes de crèdit sigui un problema, al menys no comparat amb el plàstic que es fa servir per les bosses del super.
    No se si ho deies en broma, no estic massa fi últimament 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *