L’Hereu és imbècil, part XXIV: a veure qui passa

Aquest és un carril bici de dues direccions de per allà la Ronda Guinardó. A veure qui és el maco que hi passa!

IMG_0363

Entre dos testos hi ha un pal de llum, així que per allà no podrem. Al pas zebra de la dreta hi ha ni més ni menys que quatre pals, així que tampoc podrem passar. Només podrem passar entremig dels altres dos testos, just allà on hi ha un vianant ara. 🙄

Fixem-nos també que a l’altra vorera ja no hi ha pals. Quina falta de criteri, no? Si posen pals que en posin per tot arreu, oi? Tan d’esquerres que diuen que són i només posen pals a una vorera. Que en posin dos a cada vorera i deixaré de queixar-me, i a més podrem passar! 😮

Hom podria pensar que aquest és un de tants carrils bici fets i pensats d’un dia per l’altre, però no. Fixem-nos en les rajoles. Cada carril bici té rajoles especials a la resta, i inclús hi ha una tira de rajoles diferents per separar els dos carrils!

Com més em miro la foto més penso que és una trampa mortal.

12 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part XXIV: a veure qui passa

 1. Que el carril bici tingui aspecte de ser un crim premeditat no vol dir que algú hagi pensat en la seva viabilitat i integració en l’entorn urbà. Personalment, crec que l’Hereu i molts altres alcaldes van fent carrils bici per complir amb una suposada expectativa ecològica. Que la gent vegi que en fem, però no cal que estiguin gaire ben fets perquè tampoc se n’adona gaire gent de com n’estan de mal fets.

 2. certament, que tingui aspecte de crim premeditat no vol dir que algú de l’ajuntament ho hagi pensat, i potser els ha sortit així sense pensar-ho gaire. Que aquest seria el tema. A veure si ens hi fixem més, i no només en les rajoles, oi.

 3. El que passa amb els carrils bici és: als carrers estrets, que és on anirien bé, no hi caben. Per tant els fiquen a la Meridiana, a Torras i Bages, a Ronda Guinardó, a Ramon Albó… i molts cops tenen uns inconvenients o uns altres i la gent passa, com és normal. Doncs per això que s’estalviïn pintura, o que facin de vianants tots els carrers que no tenen importància dintre de la jerarquia viària (però hauran de fer megapàrkings per compensar… jo ho veuria bé si fessin uns megapàrkings presentables i pagables però és altament dubtós.)

  En fi, una prova de tot és que a Ronda Guinardó, Ramon Albó, etc. etc. hi ha tot de carrils bici però per aquella zona el recorregut més usual és Els Quinze – Indústria passant per Maragall. Carrer on no hi ha carril bici, i tot funciona bé.

 4. no ha quedat prou clar perquè estic mig-adormit però considerant imbècils els lectors: volia dir que als carrers amples no en cal, de carril bici, i que a sobre usar els que hi ha comporta inconvenients.

  per cert, li vaig enviar una carta a l’hereu sobre l’estat lamentable de la plaça dels països catalans i 2 mesos després m’ha respost amb propaganda de l’ave.

 5. Ah, i el carril bici de la Meridiana és demencial. Començant per la mala visibilitat que té – molts cops t’hi trobes cotxes parats, bicis en contrasentit, gent (generalment vells per qualsevol raó bizarra), invasors alienígenes, etc. però la filera de fanals, arbres i parades de bus, sumada a les corbes del carril, dificulta veure’ls i converteix el carril en tot un puto perill. L’únic tram potable és el que hi ha a la vorera del davant de la foto que poses a l’altre post: a la placeta de la cantonada amb Pegàs, perquè és l’únic tram recte i sense aïllar.

 6. l’únic que espero és que el carril bici de Via Augusta el facin igual de lamentable, llavors si que es notarà que són d’esquerres, perquè fer-ho a la Meridiana també ho podien fer els de dretes.

 7. ie komori, el comentari #3 em fa pensar que fa temps que vull posar la meva proposta de com encaixar les bicis al a ciutat. serà revolucionari 😛

 8. Jo crec que la culpa és tota dels alienígenes, l’hereu és una víctima més.

  Una cosa, bé dos; Des que he adquirit una bicicleta de carretera de 8ª mà i me l’he arreclat, ja no sé que vol dir “carril bici”, perquè les bicis de carretera, van per la carretera, oi Hereu?

  L’altra és que se m’ha acabat la subscripció del bicing, i ja se la poden quedar…

  …la vaig fer l’altre dia: http://img524.imageshack.us/i/vicing.jpg/

 9. Bé, s’ha de dir que han tret el test que hi ha just en mig del carril bici, i també que les barres es van posar pq els cotxes no pugessin cap a un espai que hi havia i que es feia servir per aparcar… clar que si l’haguessin aprofitat per fer una plaça o alguna cosa semblant tampoc hagués estat de més.

 10. la resposta 3 crec que té la solució i se’n diu “Park&Ride”, que ja funciona a Anglaterra: enormes aparcaments fora de les ciutats on deixes el cotxe per un mòdic preu i un bus et comunica amb el centre cda 15 minuts.

  Llàstima que aquí quan veuen un solar només ho relacionen amb més pisos 😀

 11. no li donis idees a l’Hereu… pobre home, tants anys construint zones verdes i ara resultarà que no serveixen de res. Segur que ets un dolent de dretes 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *