L’Hereu és imbècil, part XXII: zebres vermelles

IMG_1799

Aquest és l’últim invent de l’Hereu: esborrar el pas zebra i pintar el terra de vermell.

Puc passar? No hi ha pas de vianants… Hi ha semàfor de vianants, però el terra no marca per on puc passar. Què carai, jo passo perquè bé haig de seguir recte!

Jo estava acostumat als passos zebra, i ara l’Hereu ha decidit que necessitem vàries maneres de marcar un pas zebra. I què millor que el color de la sang d’un vianant atropellat per un cotxe, oi?

El groc ja el fan servir aquí, també tenim les zones verdes i blaves. Jo aposto a que l’Hereu pinti algun altre tros de la ciutat de color pistatxo. El significat és igual perquè tampoc serem capaços de recordar-ho. Fem que vulgui dir que has de pagar alguna cosa, a l’Ajuntament per exemple.

6 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part XXII: zebres vermelles

 1. Hola company,

  Si no m’equivoco, aquesta pintada de vermell indica que comença una zona 30 , és a dir, que els vianants tenen preferència en tota la zona, per això no té gaire sentit posar-hi un pas de vianants. En tot cas, la indagació sobre la imbecilitat de l’Hereu ha de versar sobre la conveniència de la presència del semàfor (o si vols, d’aquesta despesa en pintura vermella).

  Apa, siau.

 2. hola canònic,

  bé, hi ha moltes coses a dir sobre aquest invent de “zona 30 que dóna preferència als vianants a tota la zona”.

  El problema és que ens hauran d’explicar què vol dir això de preferència als vianants. Puc anar pel mig del carrer? Si recordes un altre d’aquests invents “pacificadors” ja em va portar problemes fa un temps.

  El problema de fons és l’enorme complicació que ens està fent l’Hereu en tot. No pots anar complicant-ho tot i esperar que tothom ho sàpiga. Si hem viscut tota la vida sense “zones 30” què solucionen? hi poden passar cotxes? hi poden passar vianants? si es troben un cotxe i un vianant què hi ha de diferent? és tan diferent i soluciona tants problemes que valia la pena crear la “zona 30” i complicar la vida d’aquesta manera? valia la pena sortir dels estàndards que tots coneixem i sabem aplicar?

  tu creus que està ben pensat que simplement perquè la zona 30 “dóna preferencia al vianant”, en aquesta foto havien d’eliminar el pas zebra que està a 50cm del que seria la ciutat normal i corrent?

 3. T’invito a veure aquesta web que s’han currat els d'”amics de la bici”.

  El nou SÚPER carril bici que va des de paral·lel fins Francesc Macià (c\Comte Urgell) inaugurat pel fdp de l’hereu, i l’altre que tampoc se salva, el Narváez… Fotos comentades i un vídeo del trajecte complet, amb altres vídeos petits

  No cal dir res, només mira la web, que ho diu tot:

  http://www.amicsdelabici.info/del_paralel_a_francesc_macia

 4. gràcies carlitos, el que diu a les fotos és tan veritat!!!!!!!!!!

  m’alegra veure que no sóc l’únic que s’hi fixa en aquestes coses.

 5. Pingback: nunca nueve » L’Hereu és imbècil, part XXIII: carril bici ondulat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *