en jardiners

Around The World In 80 Gardens (2008) DVD9 / PAL 4xDVD9 Torrent – btjunkie

Around The World In 80 Gardens (2008) [PDTV (DivX)] Torrent – btjunkie

L’autor d’aquest bloc (disculpeu-lo per parlar en tercera persona (aix, ho he tornat a fer)), us recomana (argh!) aquest documental de la BBC.

Com diuen a IMDB:

Who would have thought that you could make a television series about gardens – to be so informative, interesting and enjoyable?

Que traduït vol dir:

Qui hagués pensat que es pogués fer una sèrie de televisió sobre els jardins – i ser tan informativa, interessant i divertida?

Mèxic, Cuba i la resta del món.

Estigueu tranquils que no surten els horts urbans de l’Hereu.

Apèndix geopolític: Es diu que els britànics van construir el seu imperi mentre els altres badaven, jo dic que si el va fer és perquè valoren coses com un documental de jardins pel món. Ja m’agradaria veure la cara de la Mònica Terribas si algú li proposés fer aquest documental.

6 thoughts on “en jardiners

  1. mai9, pregunta-li a l’autor del blog si per baixar aquests torrents cal estar registrat a btjunkie. Si et plau.

    Una altra cosa, he vist que ara escrius bloc (amb c) en lloc de blog (amb g). Recordo que alguna vegada t’havia posat en algun comentari que en català s’escriu bloc (amb c) i tu seguies escrivint blog (amb g). Finament em vas “convèncer” que era millor amb g i ara veig que des de fa una temporada escrius bloc (amb c)… a què és degut aquest canvi de grafisme, si es pot saber… Si no es pot saber, no pateixis, que seguirem vivint amb la incògnita 😉

  2. per baixar-se el primer cal registrar-se a bithq.org, i per baixar-se el segon a thebox.bz

    Això de bloc i blog ho recordo al revés. jo posava bloc, tu deies blog i algú va dir que bloc també era correcte.

  3. El meu precisament es deia/diu blog/c, però sincerament ho veig una guerra inútil, si que es cert que tenim una paraula semblant en català que es bloc, però si ho pensem és pura casualitat.

  4. Pingback: nunca nueve » 80 jardins del món

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *