la ràdio i els internets

Ara estic escoltant RAC1. Els del Món a RAC1 estan parlant d’Iran i si el twitter i els internets. I hi ha dues coses que m’empipen:

La primera és que en presentar les dues entrevistades les han de presentar explicant el currículum. Resulta que n’hi ha una que és professora de la UOC, entre d’altres mèrits.

I la segona és que tractin l’oient a nivell de la seva sola de sabata. “Expliqueu què és el Twitter perquè tothom ho sàpiga”. “Clar perquè la gent es pensa que a Teheran la gent no té mòbils”.

I amb aquest tracte de dalt a baix van parlant de si el Twitter va tenir tants milers de missatges en una hora, de si ara està de moda, de si ja ningú parla dels blocs, de si saben quin serà el pròxim gran boom, de si el facebook passarà de moda.

Entremig han parlat una mica d’Iran.

El que em fot és que parlin d’internet, amb una notícia on ells diuen que internet és important, i és important perquè la gent ho fa servir massivament, i ens ho expliquin com si baixéssim d’Arbeca. Nosaltres baixem d’Arbeca. Ells no. Ells ens ho expliquen.

Esteu Out Of Touch.

M’ha agradat també que han llegit tres missatges del Twitter dient el nom d’usuari (“usuari xet454”) i just després comenten que no se sap qui és l’usuari i que de fet tampoc es pot saber si estan a Teheran o a la platja del Bogatell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *