comentant la disposició de l’ordinador i7

Sé que alguns no us agrada la informàtica, però em veig amb l’obligació de comentar-vos la disposició de les peces del meu nou ordinador, i lu ben pensat que està tot plegat! 😆 Està tan ben pensat que no descarto cobrar-vos 5€ després de llegir-ho. :mrgreen:

IMG_1841

La principal virtut de l’ordinador és l’únic ventilador que té, i que ja ho ventila tot ben ventilat.

La caixa (GMC R2) és més petita del normal. A Barcelona la podeu comprar aquí per 45€. És ATX i és més petita perquè té el el DVD posat en vertical (vídeo).

La font (90€) és marca Corsair perquè és una bona marca, i és modular per no tenir tants cables per allà al mig, especialment important quan la caixa és petita . És qui s’encarrega de treure l’aire de la caixa un cop ha passat pel dissipador, que està a sota.

El dissipador és Xigmatek S1294 (35€). Després de molt mirar em vaig quedar aquest perquè malgrat no ser dels millors és bo, barat i el puc posar mirant cap amunt.

Bufant cap amunt arrossega l’aire que passa per la gràfica ATI 4670 (70€) que és prou curta perquè li sobresurti el dissipador Accelero S1 (20€) i s’aprofiti del ventilador de dalt.

El disc dur està al costat, penjat perquè les vibracions no facin soroll, i amb el dissipador que portava abans la gràfica.

Tanta feina decidint components dóna el resultat de tenir un ordinador estèticament atractiu, petit i que no fa soroll.

7 thoughts on “comentant la disposició de l’ordinador i7

 1. Hòstia, el que aguanta el dissipador de la GPU enganxat al HDD és una goma de pollastre!? Ah, i per cert, molt bonic, però la caixa és blanca (argh!).

 2. ep,
  Curiós lo del dvd vertical, de tota manera jo no posaria ni lector de dvd, m’en compraria un extern i llestos, quasi bé no el faig servir, tu si?
  Per altra banda tampoc escolliria l’ordinador peça per pesa jo sol, fins ara ho he anat fent aixi pero ja no m’en fio del meu criteri. 🙂 Si veig o se algun component concret que vull tenir si, pero preferiria que el senyor de la botiga s’ocupés dels altres elements, més que res pel temps que suposa anar comparant dissipadors, fonts, etc.

 3. elcanonic, si, fins ara era una goma de pollastre, però el departament d’I+D està estudiant nous sistemes 😛 i què dius? La caixa blanca és preciosa! També tenen altres colorins. A més, properament tindré uns altaveus blancs que seran l’enveja de tots els macs. :mrgreen:

  ebel, no faig servir gaire el dvd, però se n’ha de tenir, i total val 30€. Els externs són bastant més cars. I caixes sense cap forat de 3,5 no n’he vist. I fet i fet, tampoc guanyes tant més espai que amb aquesta caixa, no?

  ebel, he escrit això perquè així ja no hagis d’escollir els components, et compres el mateix que jo i ja està 😉

 4. Una petita contribució contra la contaminació acústica i contra l’escalfament global. Aviam si aconseguim fer escola!

 5. Pingback: nunca nueve » ventilador de sobretaula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *