busca com fer-ho

Nikola Tesla | Cracked.com
Tesla once predicted, “The household’s daily newspaper will be printed ‘wirelessly’ in the home during the night”. Hey! That sounds like the Internet!

Aquesta anècdota és importantíssima per mi. (d’aquí un any potser ja no)

En general estic recansat d’estar parlant d’algun tema amb algú i que aquest em digui que no es pot fer. Que si és tan difícil, donant una llarga llista de motius de perquè no es pot fer, etc.

Si Tesla es va inventar la corrent alterna va ser pensant com es veu a la frase citada.

Igual que quan dic que s’han de treure els pals dels carrers se’m respon que llavors s’hi posen els cotxes. Doncs es busca la solució collons. S’ha de mirar com fer-ho. No podem quedar-nos assentats perquè no es pot fer. Els pals són puta merda. I a veure si tenim tots ben clar que en són, i podem fer alguna cosa per viure en una ciutat que no sigui un camp de concentració.

(parlo dels pals perquè és una cosa que he parlat vàries vegades al bloc)

5 thoughts on “busca com fer-ho

  1. Però per molt que tu diguis que cal treure els pals no has inventat pas la corrent alterna (és una metàfora, però la corrent alterna es pot fer anar per enrampar els que s’aturen a les voreres). I a més Tesla parla de wirelessly… de fet aquest senyor volia que fins i tot la mateixa electricitat arribés sense cables, però bé, ja ens hi arriba internet… encara que a les xarxes sense cables els falta moltíssim per evolucionar en qualitat, velocitat i cobertura.

  2. Ja existeixen els límits per substituir els pals, no? Saps a Avinguda Icària aquelles “falques” que delimiten el passeig central?

  3. Arcangelo, certament no he inventat la corrent alterna. I el Tesla no es va inventar internet (cosa que com tots sabem va fer Al Gore). El que és important no és fer-ho, és veure cap a on s’ha d’anar. Ja trobarem la manera. I la trobarem pensant-hi, no la trobarem si estem tan tranquils amb els putos pals.

    per cert, t’escric des d’un wifi 😛

    ie komori, de tots els que has posat m’agrada aquest. 🙂

  4. Estic molt d’acord amb lo de la tònica “esto no se puede, esto es muy difícil”. Ens hem posat la música de l’anunci d’Ikea (la de en el salón no se juega…) al mòbil per a que soni quan truquen determinats constructors. En una sola setmana, sense buscar, hem trobat una dotzena de coses cotidianes que de cop i volta s’han tornat super-mega-hiper difícils…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *