80 mil per cancó, Moby respon

No sé si ho sabeu però la RIAA (la SGAE dels USA) ha guanyat un judici a una dona de 32 anys amb 4 fills per pirata. Li faran pagar casi dos milionets de dòlars. Es veu que li van trobar 24 kilos de cocaïna cançons al kazaa.

Si fos això no ho hagués posat al bloc.

Però ho poso perquè Moby (el meu segon artista més escoltat) diu que la RIAA hauria de desaparèixer:

Moby: The RIAA Needs to be Disbanded

Aquí hi ha una foto de la noia/dona per si voleu empatitzar amb ella. Per cert, premi als burros de Engadget España que van suspendre matemàtiques i diuen que ha de pagar 9 mil euros per cançó. La Trena té raó!

Per cert, avui he descobert aquesta cançó a Last.fm, m’encanta 💡

3 thoughts on “80 mil per cancó, Moby respon

 1. “Per cert, premi als burros de Engadget España que van suspendre matemàtiques i diuen que ha de pagar 9 mil euros per cançó”
  Em sembla que et passes dient això.

  mai9, els burros d’engadget españa diuen que l’any 2007 van condemnar a la noia a pagar 9250 $ per cada cançó, però que ella va apel·lar i ara li ha caigut una sentència de 1920000 per les 24 cançons. Mira:

  En junio del 2007 empezó el juicio de la RIAA (Asociación de la Industria Discográfica de Estados Unidos) contra Jammie Thomas-Rasset, una madre de 32 años. En ese entonces el jurado decidió que Jammie debía pagar 9.250 dólares por cada una de las 24 canciones descargadas en Kazaa. La “pirata digital” apeló la sentencia, y ahora deberá pagar un total de 1.920.000 dólares.”

  Em sembla que els burros d’engadget españa potser no són tan burros, no?
  I crec que ara algú podria dir “Per cert, premi al burro de nunca nueve que no va aprendre a llegir en horitzontal i diu que diuen que ha de pagar 9 mil euros per cançó”

 2. certament, es podria dir que he estat ben burro.

  Últimament tinc una certa desafecció a les coses que porten la paraula “España” 🙄

 3. Uff… directe a la línia de flotació de la lectura diagonal…
  Pel que fa al cas… vaig a afiliar-me a la RIAA aquesta… si pensen obtenir quasi dos milions de dolars per cada persona que es descarga música d’internet, no sabran que fer dels diners. Per cert, perquè aquesta dona i no una altra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *