3 thoughts on “6 tipus de ciclistes

  1. Pingback: Posts about Digg as of June 21, 2009 » The Daily Parr

  2. Ostres! doncs jo sóc una mica de tots xD excepte la nº 2 i el iaio.

    Però això de conduir no era una cosa molt personal? Haha, avui dia em piten (criden) per saltar-me semàfors, per veure que hi havia carril bici i no hi anava per ell. Per anar pel mig del carril “com si em pensés que sóc el rei de la carretera”, perquè alguns pensen que anar en bici per la ciutat està prohibit, perquè em veuen i s’espanten (es veu que la meva cara s’assembla a godzilla i la gent fuig…)…

    Podria muntar un blog amb les meves memòries des que vaig en bicing bici per bcn.

    Per cert, això de muntar un blog…se m’està passant pel cap perquè últimament m’estic aficionant a això de llegir blogs i se m’acudeixen un munt d’idees i coses per escriure, i escric massa als comentaris xD, això no pot ser…:D
    Mai9, tú em podries il·luminar el camí al lado oscuro ?? Vaig molt perdut amb això…qué he de fer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *