TV3, la crisi del medi ambient

Ser amic al Facebook de varis polítics em permet saber coses tan motivadores com que el Tremosa proposa un IVA variable, i també saber a quin racó de món estarà el polític fa cinc minuts.

Ara m’ha arribat una entrevista d’Oriol Junqueras als Matins de TV3. La pregunta del dia és: “En moments de crisi, hem de prioritzar el medi ambient sobre els llocs de treball?”

Em falten adjectius desqualificatius per posar la pregunta en el seu context.

La crisi consisteix en que tots ens hem tornat imbècils?

La meva resposta seria: “Sí, hem de protegir el medi ambient de programes contaminants de TV3 encara que això causi efectes a curt termini de desocupació periodística. El futur del planeta està a les nostres mans. Cuní, al carrer”.

Que la imbecilitat és contaminant ho prova que ahir estava al gimnàs DiR fent estiraments de dits sobre el teclat quan vaig veure un cartell sobre una paperera del bar que deia alguna cosa així com: “si us plau, ajuda en el reciclatge, col·labora amb el medi ambient”.

Era una trista paperera idiota. Sense colors ni separadors, buida totalment d’ideologia ecologista. Però els idiotes del DiR han decidit que per aconseguir que la gent tiri les coses a la paperera han d’apelar al medi ambient i a la sacrosanta paraula “reciclar”.

També hi havia un altre cartell prohibint portar menjar de casa. I és que s’ha de reciclar, però amb mesura.

2 thoughts on “TV3, la crisi del medi ambient

  1. Jajaja molt típic això de la paperera. Cartellets d’aquest estil abunden per tot arreu.

    La política 2.0 em sembla molt interessant, però això dels polítics al Facebook em genera certa aprensió…

    Salut!

  2. aquest “reciclatge” que ens proposen les autoritats només serveix per calmar ments amb sentiment de culpa, pq realment no serveix per a res més.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *