tristesa tecnològica

Companys, estic molt trist.

Estic trist perquè m’acabo d’adonar que telèfons com aquest (d’ara fa un any) no arribaran mai a Catalunya (el meu país natal).

El motiu és que no ens el mereixem. Estic rodejat de catalans que diuen que fan servir el telèfon per trucar, i així no anirem enlloc.

La llei de la oferta i la demanda.

No es fan telèfons amb càmera de 5MP, pantalla tàctil de molta resolució i moltes polzades a base de creure en el progrés. Si es fan és perquè algú els vol.

Així que “així” no anirem enlloc.

Si els indis viuen tots en 15 metres quadrats i nosaltres no tenim aquells telèfons és perquè no volem.

A aquell polític indi, primer l’omplien de flors com si fos d’una casta superior, i després ell ens deia que s’havien de superar les castes. Nosaltres no comprem telèfons-ordinadors i després surt el Zapatero dient que tots els escolars tindran un ordinador portàtil.

Arghhh, estic atrapat. Com aconseguir que mitja Catalunya desitgi els productes que jo desitjo?

I és un problema greu, perquè ja han deixat de fabricar la càmera que m’agrada (la Canon A650) i també la targeta de memòria que m’agrada (la SanDisk Ultra II Plus).

Necessito una solució abans que deixin de fabricar les neules de xocolata a l’hivern i l’orxata de la Jijonenca a l’estiu.

3 thoughts on “tristesa tecnològica

 1. Si et passes per “xatakamovil” -sense ànim de fer propaganda a la web- et faràs una idea millor del que et pots trobar al mercat. Si ja la coneixes good for you😀

  El cas és que jo em quedaría amb un que es diu “Palm Pre” que diuen de ser l’autèntic Iphone Killer, no recordo molt bé les característiques però tenia tot lo bo de l’iphone, i més coses, i a sobre software lliure o alguna cosa així superxupiguai.

  I no et preocupis, l’evolució no depèn de la humanitat (una altra cosa és que l’evolució es transformi en “involució humana”, com describia un antic professor de l’escola al món actual). Jo ho veig com d’aquí uns anys tot serà dins un dispositiu que es feia dir mòbil però que ara es gps+reproductor música+video+cámara(fotos i vídeo en HD)+agenda electrònica+electronic book+…. En fi, un superordinador en 15x10x1cm

  …”I a sobre es poden fer trucades”!jeje

 2. ja coneixia el xataka aquest, però no m’hi he aficionat. llegeixo l’engadget americà que no l’español (no m’agraden els nacionalismes), i amb allò ja ho sé tot 😛

  del Palm Pre fa molts mesos que en parlen, ja veurem.

  el superordinador del que parles serà: si algú el vol comprar. I el meu temor ja l’has llegit.

  Ja em veig algú dient “no, si jo no faig servir la calculadora del mòbil perquè així exercito el càlcul mental”.

  Versió actual del “jo no necessito rentaplats perquè amb el temps que trigo a posar-los dins ja els he rentat jo mateix”.

  en fi.

 3. Pingback: nunca nueve » càmera amb projector

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *