quotes ADSL variables

Si no sabeu anglès segurament no sabreu que a USA, els de Time Warner estan intentant cobrar diferent segons el consum de GB mensuals.

És un tema que m’interessa. Primer, perquè m’agradaria no pagar per internet (causa molt noble), i també perquè un amic està a favor dels preus variables.

Ara, els que sapigueu anglès podeu passar a llegir aquest article:

What’s wrong with broadband in America
caps and metered pricing are actually reasonable measures for an Internet service provider (ISP) to take — in theory.

Pels que no, us en faré un resum super guatxi 😀

El problema de Time Warner no està en l’accés d’internet, el problema és que es guanya les garrofes venent televisió per cable. I quan tots anem deixant la tele per passar a veure vídeo per internet, el seu negoci s’acaba.

Segon punt interessant: Per allà Carolina del Nord, Time Warner va decidir no donar alta velocitat d’accés a internet, llavors els polítics van crear un servei pels ciutadans. I ara Time Warner potser passa pels jutjats per intentar tancar el servei.

Es veu que existeix una nova tecnologia (de nom DOCSIS 3.0) per augmentar la velocitat d’accés a internet, però Time Warner ha decidit endarrerir la implantació fins que no aconsegueixi implantar aquest model per cobrar segons utilització.

vist a digg.

3 thoughts on “quotes ADSL variables

  1. Jo sé anglès, però prefereixo el resum: és més ràpid. Ara… cobrar segons el consum de GB mensuals és que et sortirà més rentable la connexió o que s’acabarà tarifa plana? (coses de no llegir-se l’article original)

  2. Arcangelo, vol dir que volen fer tarifes per trams. si vols 5GB/mes pagues tant, si vols 50GB/mes tant, i etc.

    El que et volen vendre és que a la majoria li sortirà més barata la connexió, i a la minoria que acapara molt haurà de pagar més. És a dir, et volen vendre que et sortirà més rendible i que la tarifa plana serà caríssima (o sigui, que s’acabarà).

    No sé si m’he explico… 😛

    ie komori, gràcies per l’enllaç. Sí que m’agraden els avenços. Un ciment que s’arregli tot sol? mmm… ens permetrà prescindir dels paletes que fan reparacions? xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *