Futur Prometedor

Amb la vinguda de les europees han retirat aquests cartellets que comentaré, i és una pena, perquè feien pensar.

La intenció és que el jovent es posi a estudiar FP fent veure que és un Futur Prometedor.

IMG_0871

El que jo penso és que no aconseguiran convènce’m amb una foto d’un tal “Ramon Paredes” que havent estudiat FP va arribar a “vicepresident de RH de Seat”. Que dius: mareta meva és l’últim que voldria ser a la vida!

IMG_1322

Més curiós em sembla aquest cartell. És del famós estudiant Andrés Iniesta. Conegut per jugar a futbol. El Futur Prometedor dels que estudien FP és que tenen temps per jugar a futbol?

Francament, em sembla que el millor missatge de la campanya és que segurament la va dissenyar un grapat d’universitataris. De Blanquerna potser.

Sempre amb esperit constructiu, proposo una nova campanya enfocada (aquest cop sí) cap a la veritat. Una veritat subtil, però amb missatge.

(no he perdut el temps amb el fotoshop, que ho faci un becari)

jordihereu1

Jo posaria aquesta foto, i a sota el text “Jordi Hereu va estudiar a ESADE”. I a una altra línia i més gros: “FP: Futur Prometedor”.

Jose_Maria_Aznar

I en aquest: “José María Aznar estudió en la Complutense de Madrid” (així, en bilingüe). I la mateixa segona línia: “FP: Futur Prometedor”.

2 thoughts on “Futur Prometedor

  1. No vam parlar d’això el dia que el Barça no va guanyar la lliga? De fet, recordo com vam veure aquests dos cartells en aquest ordre… Però no recordo pas que els fesis fotos. Bé, és igual.
    Jo trobo trist que algú que hagi estudiat formació professional arribi a president de Recursos Humans, que encara que soni a avorrit, és un càrrec important pel que cal una formació que vagi més enllà d’un cicle. Ha de ser una formació que tingui versatilitat i s’actualitzi ràpidament, que es complementi. Crec que la clau és la post-universitària i d’això, els cicles no en tenen, més enllà de cursets de reciclatge.
    Com a publicitari que no estudia a la Blanquerna proposo que el benefici que prometi la FP per promocionar-se sigui, simplement, sentir-se orgullós de la feina que es fa. Al cap i a la fi, com molt bé apuntes, m’estranya que els dos primers senyors apliquin els coneixements del cicle a la feina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *