Barcelona i el Barça en fotos

Pels que viviu a les quimbambes us he arreplegat quatre fotos de la rua.

IMG_1819

Després de fer algunes voltes em vaig situar al costat dret de l’estàtua esquerra de la foto. Va costar una mica per la poca cooperació d’un home que malgrat els tres títols estava enfadat. Que no érem un equip? Finalment vaig pujar, gràcies sobretot a la flexibilitat adquirida fent ioga.

Des d’allà dalt vaig fer fotos com aquesta:

IMG_1825

I al carrer Pelai vaig fer aquestes fotos:

IMG_1830

IMG_1834

I a la plaça Universitat em vaig trobar els dels serveis judicials, suposo que per fer justícia al millor equip del món.

IMG_1836

Per acabar, dues fotos de banderes del Barça vistes per Barcelona:

IMG_1653

IMG_1662

Més fotos del mateix tema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *