Barça-United 720p

Seguint amb la vocació de servei públic que caracteritza aquest bloc, volia informar que a can sport guió scene punt net ja comparteixen l’esplèndid partit que el Barça va fer contra els Units del Manchester. (torneu-ho a llegir per saber d’on treure’l)

I en alta definició.

I ara la imatge que val mil paraules:

c635de3vlcsnap591

Una segona recomanació amb vocació de servei públic és aquest gelat.

[editat] ei, a l’eMule està en 1080i! i en català!

10 thoughts on “Barça-United 720p

 1. Bé, quan jo ho he intentat no he pogut perquè deia no sé què de no sé quin límit, i que necessitava una invitació per entrar. Ara sembla que ja em puc registrar…

  però no em puc baixar el vídeo perquè he de pujar no sé quantes gigues. Tot plegat una mica complicat 🙁

 2. ja sé que tu ets més de torrents que de mules però jo amb una sola cerca al meu mldonkey vaig localitzar el barça en HD, i ja l’estic baixant.

  Les coses fàcils són sempre més accessibles i en aquest cas la mula és molt més senzilla que els torrents i/o aquestes comunitats teves 😉

 3. ves que després no et trobis que és un vídeo dels teleñecos ;P

  quan acabis, clar, que tots sabem que la mula va més lenta 😛

  jo ara m’estic baixant el partit d’una d’aquestes comunitats meves en 1080i 😀

 4. ui, des que vaig llegir “Elogi a la lentitud” que no tinc tanta pressa… a més, tinc tota la primera temporada de “The Big Bang Theory” per mirar abans del barça…. (que ja sé com acaba! jijiji)

 5. Veus, amb l’amiga mula ja tinc el vídeo en HD, són 5,5 GB i he trigat menys d’una setmana!. A la comunitat aquella encara deuen esperar que pugi 7 GB de programes analitzant partits i jugadors de NBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *