L’Hereu és imbècil, part XVII: pals a les noves cantonades

DSC00666

DSC00667

Aquestes dues cantonades estan a una illa de cases de distància. Serà que els d’un costat són uns incívics incivilitzats salvatges?

L’explicació és que la segona cantonada l’han renovada recentment i han fet totes les coses que es fan ara, com és posar pals per tot arreu.

I la primera foto mostra una cantonada que fa mil anys que està així, i segurament no ha portat problemes pel fet de no tenir pals al mig.

La meva teoria és que arrel de posar pals a la cantonada del costat, els conductors, qualsevol dia d’aquests es posaran a deixar el cotxe en la primera pel propi fet que l’ajuntament no hi ha posat pals.

DSC00668

En aquesta foto veiem més pals a la mateixa cantonada, i a més també veiem com un cotxe té una roda sobre la vorera. La vorera està inclinada per eixamplar-la en el que seria la pròpia cantonada, això fa que -segons l’ajuntament- ja no hi pugui aparcar un cotxe, i ells han pintat el terra assenyalant que allà hi anirà una moto.

Evidentment, el seny de la gent normal i corrent que no són funcionaris veu que allà hi pot aparcar un cotxe.

Companys, vivim en una època de sub-normals. Vendre aigua ja no és vendre aigua, i una plaça d’aparcament ja no és una plaça d’aparcament.

Només veient el que he dit fins ara (pals a unes cantonades però no a unes altres, cosa que demostra que l’ajuntament posa pals sense pensar), ja en tindria prou. Però igual que l’altre dia, vaig coincidir amb aquesta escena:

DSC00669

Es veu malament, però es veu suficient.

La història és que un taxi estava esperant la dona gran (que ja està dins el taxi) i la dona jove. Evidentment la cantonada també està plena de pals, cosa que fa que el taxista no sàpiga com cony s’ha de posar per tal d’esperar les dues dones que vindrien d’algun pis de per allà (dic jo).

A part de deixar el cotxe com pugui i tan arran dels pals com pugui per tal de no molestar, el taxista també ha de mirar que un pal no li quedi just al mig de la porta i ell mateix no pugui sortir del seu cotxe.

Amb el que he dit fins ara també en tindria suficient per veure que aquests cony de pals se’ls hauria de posar Jordi Hereu al rebedor de casa seva. Però és que llavors va venir un cotxe.

I el cotxe no passava!!!!!!!!!!!!!

O sigui, tenim uns pals que no deixen posar res ni ningú sobre la vorera, un taxi que es posa tan arran com pot, un cotxe que vol passar i no pot passar pel taxi, però tampoc podrà passar perquè l’altra vorera també té pals.

Bravo Hereu.

PD: després de recular dos cops, el cotxe va passar.

6 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part XVII: pals a les noves cantonades

  1. Curiós. Cal afegir que si és la zona que crec que és hi ha fins i tot un taller de motos de luxe per allà a prop… que de vegades es mengen el carrer de qualsevol manera juntament amb les furgonetes on porten les peces. És curiós de veure (carrer Ripollès on l’ex-laboratori.)

  2. Si posen pals a les cantonades és per evitar els imbècils que hi aparquen.

    No sé on vas comprar el carnet de conduir, però un no pot aparcar a les cantonades ni sobre les voreres. Ni ara, ni abans que posessin els pals.

    Apa, ja pots muntar un club amb l’Hereu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *