L’Hereu és imbècil, part XV: no deixeu la moto aquí

IMG_0901

En aquesta amalgama de dibuixets pintats al terra, veiem com Jordi Hereu ens proposa aparcar dues motos més enllà del pas zebra i dels carrils bici.

Jo he fet la foto per posar-la al bloc pensant: en quin cap cap que es puguin deixar dues motos allà al mig?

I quan ja marxava he vist això:

IMG_0903

Això són cotxes en marxa girant.

És a dir, l’Hereu ha posat dues places de moto allà on els cotxes fan el gir.

I si mai hi ha una moto allà: els cotxes hauran d’obrir-se més per girar.

Jo espero que cap motorista aparqui la moto “allà al mig” i tingui la sensatesa de deixar-la sobre la vorera, com Déu mana. Allà on no molesta a ningú.

Després, Hereu, ens pots seguir fent anuncis dient que millores la mobilitat i promous el civisme. La realitat és que no ho fas.

Una altra cosa a destacar és que l’Hereu ha decidit que l’espai de separació entre el carrils bici i els cotxes aparcats, sigui tan ample com mig carril bici. Si l’Hereu va mai en bici veurà que aquests carrils bici són massa estrets. I el carril de la dreta és -a la pràctica- encara més estret perquè el senyor que mesurava la calçada va decidir que les rajoles blanques (del desaigua) que toquen la vorera també serveixen per circular.

Visc(a) la gimcana de Barcelona.

6 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part XV: no deixeu la moto aquí

 1. Ui però si és el meu barri!
  Dues coses a comentar:
  El carril bici de Provença: finalment l’Ajuntament es va rendir a l’evidència i el va fer de dos sentits (fins fa uns mesos només tenia un sentit, però els ciclistes s’ho passaven pel… “sillín”, potser perquè és l’únic carril bici que hi ha a la zona).
  Això sí, ara és molt estret, i has de vigilar que en algun cotxe aparcat no s’obri una porta de cop.

  Les 2 places de moto a Provença amb Independència: no m’havia fixat, i mira que hi passo vegades, per allà! És surrealista! Tindré la càmera a punt per si veig algun “valent” que s’ha atrevit a aparcar la moto.

  P.D. Per cert, acabo de descobrir que sillín en català és selló.
  P.D.2. Que lletja que és la casa que hi ha al xamfrà, pintada de verd i amb els acabats de color groc…

 2. És cert, no son vermells ni semblen jocs d’escacs enormes, et queixes de tot!!!

  Aquests imbecils (perdo, però hi ha coses q s’han de dir clares) s’han pensat que fer doble sentit a un carril bici es pintar una maleïda línia al mig d’un carril bici. Hi hauria d’haver una normativa que indiques quin es el minim per fer un carril bici, no te cap sentit que es facin aquests canvis i funcioni igual que quan no hi havia doble sentit, que era francament perillós, el que circula al costat de la vorera per deixar passar la bici que li ve de cara pasa un perill bastant real, circular per les rajoles no es cap opció.

  Circular al costat dels cotxes aparcats, és MOLT perillós, hi ha molt poc espai i que algu obri una porta pot arribar a ser un accident greu, un cop van obrir una porta davant meu, afortunadament vaig esquivar-la com vaig poder… tenint varies bicis darrera i una que em venia davant… si no m’hagués adonat en el segon que tocava hagués estat una hòstia de les bones, per mi i probablement pels qui em seguien. Vaig dir algun improperi i el amo de la furgoneta es va queixar de que no m’havia vist, es veu que quan circulo al carril bici em torno invisible.

  Disculpeu el llenguatge, però hi ha cops que es pasen prenent-nos el pel.

 3. sembla clar que al final aconsegueixen el que volen: posar-nos els uns contra els altres oblidant qui és l’autèntic responsable 🙂

 4. Pingback: nunca nueve » L’Hereu és imbècil, part XVII: pals a les noves cantonades

 5. Pingback: nunca nueve » L’Hereu és imbècil, part LXXXVII: un carril, una bicicleta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *