falta de crèdit

A nivell personal dir que algun imant malèvol ha atacat les dues targetes de crèdit que porto a la cartera i han deixat de funcionar, i ara haig de portar metàlic, cosa que m’ha fet adonar de la tranquilitat amb que anava pel món abans i el patiment actual de no saber si tindré diners per pagar.

Com veieu la crisi està afectant tots els estrats de la societat, des dels que no portem diners a la cartera per principis fins els que no en porten per finals, de mes.

Si el Saura hagués aconseguit posar el dret a la felicitat a l’Estatut (que com sabeu és compleix íntegrament avui en dia) ara mateix m’estaria buscant alguna advocada atractiva per perseguir l’imant causant de tan dolor, i per reclamar els punts estrella que estic perdent.

5 thoughts on “falta de crèdit

  1. si es así, muy bien por él. Siendo un hombre muy pero muy guapo y atractivo, simpático, interesante, joven, y más que nada sin ningún compromiso…..mi recomendación sería que tenga una mujer atractiva solucionándole cada problema, y le iría muy bien….. 😉

  2. hahaha, ja tens raó, pame, però cada vegada és menys jove (el temps passa per tots :P), però el que no sé és si en té prou amb UNA dona que li ho solucioni tot o vol una dona per cada problema 😉

  3. mmmm el paso del tiempo es muy relativo a la vida que llevas y es diferente para todos, no es verdad que el tiempo pasa de la misma forma para todos :P; por ejemplo si eres fumador(a), envejeces mucho más y tienes más achaques que uno(a) que no lo hace, al igual con otros excesos……..Y considero mucho mejor una mujer por cada problema 😉 ó un hombre lo que gustes…..es menos estresante, más libre y te evitas de compromisos innecesarios sólo con UNA(O)….

Leave a Reply

Your email address will not be published.