web semàntica

A vegades no se m’entén quan parlo, i per això tinc un bloc.

L’altre dia vaig dir que la web semàntica és com aquella furgoneta, en comparació a la web normal que és com un llibre on vas passant pàgines i vas mirant cosetes. La furgoneta (que és el primer que vaig veure que s’assemblés a una web semàntica), la pots moure, la pots canviar de lloc, la pots canviar en sí mateixa, té una funcionalitat aquí, una altra allà, en fi, el que tots sabem que pot fer una furgoneta, oi?

I tot això perquè ho dic? Carai, ara el Facebook es dedica a robar-me el bloc! Li he dit que tinc un bloc, i ara se’l llegeix i m’ho posa tot com si fossin les meves notes.

O sigui, que és com una furgoneta, i el Facebook me l’està fotent! Home tu… això no està bé…

Si ho deixo així, hi haurà comentaris al Facebook del que escric al bloc, i separats, comentaris al bloc.

Hereu, per favor, arregla-ho. No sé, posa-hi una zona verda!

4 thoughts on “web semàntica

  1. per ara esperaré que el meu representant polític Jordi Hereu hi faci alguna cosa, sinó ja farem alguna manifestació, en contra l’Hereu és clar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *