votarem l’Oriol

Jo acostumo a voler decidir el meu vot molt abans de les eleccions, més que res per no quedar atrapat en les conjectures de la campanya electoral.

Aquest cop, els d’ERC i CiU han volgut agafar-me a contrapeu presentant els nous models de candidats poc abans de la campanya, però com que tot plegat és un joc de tennis on ells me la tiren per aquí i jo els la torno per allà, ja he aconseguit reconstruir l’imaginari coŀlectiu i ja tinc parella de ball. 😀

Així doncs, el meu jo virtual i la seva contrapart física amb dni, votarem a l’Oriol Junqueras.

I ara voldria explicar el perquè en poques paraules.

Mentrestant, aquí hi ha una entrevista a Oriol Junqueras a Minoria Absoluta.

Em sembla molt bé i rebé que CiU, la Casa Gran i Artur Mas facin particep a Ramon Tremosa de la salsa convergent. Però no m’agrada gens veure’ls tan assedegats de poder que tiren pedres contra tothom per tal de “tornar”. La política no és futbol, i no podem buscar en Tremosa el Messi de CiU. De totes maneres, desitjo que els vagi bé, però el meu vot anirà en un altre camí.

El paràgraf anterior és per qui hagués pensat que amb això altre volia dir una altra cosa.

La veritat és que el Puigcercós no m’acaba de fer el pes. Hagués preferit al Carretero, i em sap greu la situació en què es troba el Carod.

Carod té unes idees molt vàlides segurament, però la idea d’agrupar les esquerres i captar vot de catalans que no són de soca-arrel, no ha acabat de funcionar.

El Puigcercós potser s’integra més al que els votants d’ERC esperen.

Això demostra que tenim els polítics que ens mereixem.

Bé, deixem-nos de subterfugis, el motiu resumit per votar l’Oriol és aquest:

Ell és capaç de no responsabilitzar-se del que diguin a ERC (per exemple el Ridao dient que el Tremosa és “de saló”), i el Tremosa m’ha semblat que ja es veu defensant tot el projecte de país (i etc).

Des d’aquí una salutació a la meva mare que sempre s’ha pensat que per la meva elegància en el vestir, les bones maneres i la formalitat en el tracte, votava a CiU. 🙂

7 thoughts on “votarem l’Oriol

 1. m’agrada molt l’oriol, és un tiu molt vàlid. Però mentre seguim votant partits i no persones no tornaré a votar ERC.

  ah! potser amb el carretero hauria estat diferent… però les coses són com són i pels seus fets els reconeixeràs 😉

 2. Au va, ens havies de sortir existencialista ara 😛

  Que pots tenir motius perfectíssimament vàlids, però no votar ERC fins que genèricament es votin persones enlloc de partits? Vaja, potser estàs esperant massa de la humanitat, no? 😛 Sembles aquell que va dir que no veuria aigua fins que Catalunya fos independent. 😛

  Bé, voldria aprofitar les circumstàncies per fer una promesa solemne: No tornaré a trucar amb el mòbil fins que els barruts de Yoigo no em donin un SonyEricsson C702. Que el vaig pagar i no me’l van donar eh!

  Això si que és una promesa com Déu mana, perquè clar, això de no votar, ja em diràs, total sempre manen els mateixos i tot són iguals… Quina merda de promesa, sincerament 😛

 3. Jo potser és perquè hi vaig militar, però no vull votar ERC. I el Tremosa em convenç.

  Clar que a CiU hi ha pallassos com catedrals, però m’agradaria pensar que són capaços de fer-se un bon projecte si veuen que l’estil casagran els hi surt a compte. Perquè és o això o la desesperació, en vista de com li van les coses a ERC.

  ps. també tinc bastant clar que votaré Trias a les municipals. Precisament perquè sí que trobo vàlid votar persones/seccions locals.

 4. ie komori, això que dius de potenciar la casagran també ho vaig pensar, i per això dic que espero que els vagi bé. prefereixo no apuntar-me a la casagran perquè no és un projecte polític sinó un projecte per recuperar la casa gran, la Gene.

  És que els veig molt preocupats per tornar a manar i molt poc per saber a on van, o a on volen anar.

 5. eps! he dit q no votaré ERC no pas que no voti! No tinc pas decidit a qui votaré, i darrerament els que més s’ajusten a lo que penso de la política són Escons Insubmisos (que comparteixen inicials amb l’Esquerra Independentista, que curiós! jeje) Però no tinc ni idea de si es presenten :O

  i suposo que la promesa va ser no Beure aigua, no vas no Veure-la (mode repelent “on” jejeje)

 6. ah si, és beure aigua.

  així doncs quedem que no votaràs ERC fins que allà no es votin persones enlloc de partits, però pots votar altres partits on això de “persones no partits” no cal que ho facin, oi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *