pòster pro-pingüins

Mireu quin pòster més rebonic ha fet un dissenyador creatiu d’internet:

Espero que això marqui el tret de sortida per sensibilitzar la població del mal que està fent la venda indiscriminada de cables contaminants.

Ara que ja no cal mobilitzar-se pels preus dels pisos ni pels papers dels immigrants ilegals, aprofita aquesta novetat editorial i manifesta’t abans que ningú per aquesta causa justa i sigues l’enveja de tots els anti-sistema del barri.

2 thoughts on “pòster pro-pingüins

  1. Estic esgarrifat de veure les formes cruels en que moren tans i tans animals. Al Serengueti i a la reserva del Masai Mara, un dels pocs llocs on encara queda una mica de “vida salvatge”, es capturen amb trampes de llaç (filferro _els pobres de la regió_ i alumini trenat _el furtius), i els hi duen una agonia d’allò més dolorosa. Una mara elefanta va tallar-se la trompa amb la desesperació de mirar de treure-li del coll l’anella mortal durant hores i hores, fins el fatal destí. Proposo que els “cascos azules” vagin a defendre també aquestes tropelies, a defendre els indefensos, a defendre els oblidats, persones o animals, d’arreu el món.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *