L’Hereu és imbècil, part VII: lleis anti-natura

El següent comentari aniria a l’apartat “El que jo faria” de la part VI d’aquesta bonica secció que porta per nom “L’Hereu és imbècil”:

El problema més greu no són els pals, el problema és la mentalitat que ha creat el senyor Hereu en tots els ciutadans. Jo i tothom sabem que la ciutat ens puteja per tot arreu, i nosaltres hem de sobreviure a la ciutat per aconseguir els nostres objectius.

IMG_0851

Per posar un exemple: abans es podia anar en bicicleta per Rambla Catalunya. Ara l’Ajuntament ho ha prohibit. La gent li fa cas? No. Què està fent l’Ajuntament amb aquesta norma sinó educar-nos en saltar-nos les normes?

Quan l’Hereu posa pals a totes les voreres està dient a tots els ciutadans que aparquin allà on no hi hagi pals. Vorera que vegin sense pals, vorera que okuparan. Per dos motius:

1) perquè posar pals impedeix aparcar on fins ara era normal i no dóna solució a la necessitat d’aparcament. I no parlo de deixar el cotxe tota la setmana al mateix lloc, parlo dels que van i vénen. Dels paletes que van a arreglar un pis i no saben què fer-ne del cotxe (i després parlem d’augmentar la productivitat).

2) perquè si abans sabien que posar el cotxe sobre la vorera era incorrecte, l’Ajuntament ens ha ensenyat que si no volguessin que hi aparquéssim hi posarien pals.

Aquesta situació no té sortida perquè és una escalada cap a la imbecilitat:

Ja sabíem que aparcar sobre la vorera estava malament però l’Hereu hi posa pals per forçar-nos a impedir-ho peti qui peti. En el fons l’Hereu ens està dient a tots que som uns imbècils i només ell sap què està ben fet.

Ja sabíem que els semàfors assenyalaven quan havies de passar, però ara posen càmeres per gravar les infraccions.

Ja sabien els cotxes que havien de respectar els ciclises però ara eliminaran carrils de cotxe per fer-los exclusius de bicis.

Ja sabíem que qui aparcava al carrer vivia pel barri, però ara et forcen a registrar el teu cotxe per tenir el carnet de zona verda.

6 thoughts on “L’Hereu és imbècil, part VII: lleis anti-natura

  1. Pingback: nunca nueve » L’Hereu és imbècil, part VI: cotxes a la vorera

  2. M’encanta aquesta secció!!!

    És lamentable que s’estiguin arribant aquest extrems, el civisme no s’imposa a base de pals (mai més ben dit), sinó tal i com dius tu, analitzant el problema de fons i buscar-ne solucions.

  3. aquesta és la millor secció del bloc 🙂 podries fer-ne un tríptic i regalar-lo per St Jordi (abans que els urbanus et detinguessin per insultar l’amo)

  4. Pingback: nunca nueve » L’Hereu és imbècil, part IX: la gespa que no vol viure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *