l’educació que no és manifesta

Avui que toca fer manifestacions educatives, aprofito per dir que a mi, en general, em sembla bé el que he sentit de la reforma educativa d’Ernest Maragall. I el que he sentit del sector mestres em sembla equivocat.

Em sembla vomitiu haver de sentir algun representant de mestres dient que ells defensen “qualitat educativa”, quan tot el que defensen en concret són els seus privilegis.

I dels de Bolonya, dir que em sembla que ja s’estan passant. Assumeixo com a veritat que els polítics locals, aprofitant Bolonya, estan introduint modificacions que no tenen res a veure i que són negatives. Però això no justifica estar-se quatre mesos tancat a la universitat esperant que et facin cas.

Aquests tancats que ahir van destancar, cantaven coses com “vosaltres teniu porres, nosaltres tenim llibres”. Quan a mi em sembla força evident que els que tenen les porres són “els estudiants assemblearis” que són capaços de tancar una setmana la universitat a tots els estudiants. I els que actuen “de llibre” són els que manen que els deixen fer.

Ara sento per la ràdio que els mossos també van atonyinar alguns periodistes, i això, evidentment està malament. Com està igualment malament atonyinar estudiants i polis (35 polis ferits vs 22 estudiants ferits?), però també em sembla clar que no podem tenir la universitat segrestada pels estudiants. A la universitat qui ha de manar és el rector, sinó la podem tancar i crear una comuna anarco-sindicalista.

També vaig sentir que quan entrevistaven a Ernest Maragall, els anti-ell cridaven més que ell per no deixar que se sentís el que deia. Però deixaven parlar els seus representants.

Són fets com aquests els que fan que persones com jo que ens dediquem a guanyar diners, estiguem* en contra d’aquest sector de l’educació que són francament mal-educats.

* Espero no estar sol, vaja.

[editat] Aquí hi ha un vídeo. Bastant desagradable.

reflexió interessant. Una altra. Una altra.

article interessant abans de llegir-lo, del creador dels Mossos.

One thought on “l’educació que no és manifesta

  1. si hi ha una sola cosa que és allò que en diuen transversal és la mediocritat. I aquí a casa nostra sembla que ens en sobra, veient el que demanen uns i altres i, sobretot, com ho fan.

    Si fossim intel.ligents montariem una multinacional per exportar-la a nivell planetari. Però potser hem fet massa tard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.