la nova publicitat

Digg – Unbeleivable!! Check This out Man

Digg – Lewis Hamilton Controls F1 Car With A Phone

Si voleu saber com és la nova publicitat a internet, mireu aquests vídeos.

Allò de “t’agrada conduir?” sembla per nenes. Igual que llavors els anuncis de “busque, compare y si bla bla bla” també s’havien quedat antiquats.

Jo, les dues ‘notícies’ les he votat en negatiu perquè no tinc ganes que em colin anuncis, però ho poso al bloc perquè és notícia. 🙂

Puc fer aquestes coses perquè sóc geminis 😉

4 thoughts on “la nova publicitat

 1. Aquest està bé també, no se si seria “nova publicitat” pero està clar que internet els publicistes els dóna per fer anuncis més llargs.
  No se si deuen pagar a youtube,etc perque el seu anunci aparegui, o si algu puja l’anunci en un lloc de videos, hauran de pagar?
  Segur que s’estalvien calers, cada cop hi ha més gent que està més a internet que veient la tv, clarament.
  Per altra banda penso també en que hi ha molts anuncis que han sigut retirats enseguida per la censura, al món lliure d’internet suposo que no passarà i tornarem a tenir bons anuncis.
  I jo acabo d’inventar el post-reportatge

 2. El primer és un viral inspirat en el Joga bonito…
  L’altre… és la mena de publicitat enginyosa que cal esperar quan una companyia telefònica patrocina un equip de fòrmula 1.

  Mira d’esbrinar el que van fer Virgin Mobile i Jason Donovan a Austràlia. Gran Premi de Cannes 2006. Crec que allò s’apropa més a la nova publicitat… I el més fort és que era el típic tema del qual tothom acostumava a tenir-ne alguna opinió, no com aquests, que probablement no arriben a molta gent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *