L’Hereu és imbècil, part X: de la bicicleta al metro

IMG_0733

Propera cantonada Urgell, correspondència amb el metro.

I és una correspondència obligada perquè darrera la parada de metro ja no hi ha carril bici! 😯

Els ciutadans cívics que circulin en bicicleta pel carril bici, es veuran abocats a l’entrada del metro si no fan un gir espectacular en dos pams i mig de terra. Sempre vigilant que no surti ningú del metro. O hi entri.

Un cop hem assumit que els ciclistes no poden circular pel carril bici i es veuen obligats a creuar la línia continua per sobreviure (després diuen que els ciclistes s’ho salten tot), veiem també que l’espai on han de passar ciclistes i vianants esdevé un punt negre perquè l’entrada al metro es menja la meitat de l’espai.

No es veu gaire, però veieu com han pintat un tauler d’escacs just per on arriben els vianants? I veieu la bicicleta circulant just pel lloc oposat?

En aquest tros de carrer està tothom desprotegit, vianants, ciclistes, usuaris del metro…

Els cotxes que giren també es trobaran amb problemes perquè no sabran on posar-se per tal que passin les bicis. I les bicis no sabran què fer després d’haver arribat allà guiats per un carril bici. I ara què faig? Tiro pel dret, com sempre.

Jo proposo a Jordi Hereu que es passi un matí palplantat allà al mig, a veure quines percepcions li arriben de la realitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *