estalviar al mòbil

Ahorrar en la factura del móvil

He trobat això que m’ha semblat interessant.

En destaco dues coses: si fas trucades curtes, potser la millor companyia és Eroski que no cobra establiment de trucada i 18¢/min. Clar que els telèfons són una bírria.

I també interessant sembla doctorSIM. Encara que el seu model de negoci fa pena. Qualsevol diria que no saben què és internet. Com volen que et donis d’alta pel “basico” si et diuen “es gratuito pero tiene muchas limitaciones”? Com volen que et passis al “plus” i pagar 30€/any per estalviar en trucades de mòbil? M’és igual si surt a compte.

No em serveix de res que em diguin que si no estalvio em tornen els diners. Creuen que les tècniques del Corte Inglés funcionen a internet? Tinc mil coses a fer a internet que barallar-me amb una web que sembla un anunci miraculós d’una màquina d’abdominals.

Tot el que diu a la fet està escrit com si t’haguessin de vendre la moto.

doctorFactory apuesta también por una estrategia combinada de servicios gratuitos y de pago. Esto hace posible que miles de personas prueben y disfruten gratuitamente de las extraordinarias ventajas de servicios como doctorSIM y, a la vez, que aquéllos que demanden un nivel mayor de servicio, puedan optar por los servicios de pago, con ventajas y funciones únicas, y de mayor utilidad si cabe.

Jo m’he registrat i he intentat que em llegís les factures automàticament i manualment i no me n’he sortit. Però proveu-ho, pot valer la pena.

El equipo directivo y de trabajo de doctorFactory comparte muchos rasgos que lo hacen especial

Si algun directiu dels que no treballa o algun treballador que no dirigeix llegeixen això, que es passin per mint.com i vegin com s’ha de treballar a internet amb el tema dels calers.

2 thoughts on “estalviar al mòbil

  1. Ep! Sé que no té res a veure amb el tema però no sé on posar-ho! Et vaig remetre un correu a la teva adreça de gmx.net fa 4 o 5 dies i no sé si l’has rebut o no..

    Guillem

  2. disculpa, els de gmx.net l’havien classificat com a spam, i no me la miro massa la bústia spam. ja l’he trobat i ara et responc. 🙂

    per la resta de lectors, sapigueu que si llegiu nunca nueve i SpainNews rebreu a casa gratuïtament un fitxer Excel super-util amb el que podreu calcular moltes coses. I si ho feu abans de cinc dies rebreu, no un, sinó dos fitxers Excel amb càlculs diferents! i com diuen aquells: “y de mayor utilidad si cabe”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *