el partit del segle

Aquest vespre s’han jugat els quarts de final de la lliga catalana de “manifa”, un esport molt nostrat. S’enfrontaven Els Estudiants contra Els Mossos.

Diria que ha estat molt disputat per seguir amb la crònica futbolística, però és que els han guanyat de carrer.

Brutal. He flipat mandarines amb la qualitat del joc dels estudiants.

La veritat és que he estat tan atent, i tan a tot arreu (o m’ho sembla a mi) que al final m’han qualificat d’infiltrat. I bé, jo no sé com van els infiltrats, però amb una jaqueta nàutica groga, t’infiltres poc.

Abans de començar el relat voldria otorgar-me a mi mateix la medalla al mèrit per estar més de tres hores dret, caminar des de plaça Universitat a plaça de Sants i a plaça Espanya, i fer-ho portant una bossa que pesava uns 4 quilos. I més encara quan a la tarda havia anat en bicicleta des d’Hospital de Sant Pau a La Campana i tornar fins a plaça Catalunya.

Començo el relat:

IMG_0741

Abans de res, fixar-nos en aquesta foto. Aquest mosso va uniformat, però té un amic que és un quillaco de la hòstia. Jo no sé si tan desplegament de mossos al final s’ha colat gent que el seu somni és cobrar per repartir llets.

Eren tres quarts de set i ja hi havien 12 furgonetes dels Mossos a Ronda Sant Antoni. (a la foto només 6)

IMG_0739

I cinc més a Pelai:

IMG_0748

Estava tot preparat per les millors ocasions: Piles de periodistes,

IMG_0749

I l’equip de neteja al complet:

IMG_0755

Si alguna cosa ha estat aquesta manifestació és mediàtica.

Aquí tenim una representant alimentant periodistes:

IMG_0756

I aquí un cartell al que tothom volia fer una foto. Quan he arribat jo quedava poca gent, però carai, quina fam tenien de “coses”.

IMG_0759

Aquí tenim els dos equips just abans de començar el partit:

IMG_0758

IMG_0764

Segueixo amb vídeos. El primer quan arribàvem a Ronda Sant Antoni (20:57). L’interessant del vídeo és veure els ‘organitzadors’ dient que anem cap a Aribau, i també fixem-nos com són els periodistes els que van de cara als polis i els manifestants s’ho miren de lluny.


seguim la manifestació from mai9 on Vimeo.

El següent vídeo és de quan ens vam parar davant d’ERC per dir coses en contra d’ells (21:30). Interessant és veure que al minut 1:20 es crida en contra de qui tira pintura a la porta del garatge. Interessant també veure la quantitat de periodistes que estan pendents del que diu el noi.


parlament davant d’ERC from mai9 on Vimeo.

Un vídeo cridant “no som una minoria”


no som una minoria from mai9 on Vimeo.

[torneu perquè encara falten vídeos]

[enllaços] Racó Català, Guillem Carbonell, vilaweb.tv té varis vídeos, al final d’aquest surto jo i la meva jaqueta nàutica groga d’infiltrat.

El País

5 thoughts on “el partit del segle

  1. dimecres a la nit, a l’informatiu de btv a les 10 de la nit van fer una molt correcta entrevista a un membre de l’assamblea. Entre el que li vaig sentir dir al nanu i la jugada magistral d’ahir encara em quadra menys les acusacions de “piesnegrismo” que han rebut. M’han semblat una gent molt intel.ligent tot i que, és normal per l’edat, la rauxa guanyi al seny.

    difama, que algo quedarà…

  2. Pingback: nunca nueve » Jordi Pujol i Ramon Tremosa

  3. Pingback: nunca nueve » manifestació educació

  4. Pingback: nunca nueve » L’Hereu s’estrena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *