cada dia pitjor

Els humans som una cursa cap a la decadència.

Teníem els LP, i els vam canviar pels CD que sonen pitjor: Hi ha sons que no sonen i el que sona, sona metàlic (això diuen). Per no parlar de la compressió i la guerra del volum.

Un cop degradats fins a nivells del CD, els humans hem fet un pas més i ens passem als MP3, que directament eliminen el que ells creuen que tampoc notarem si no sona perquè en aquell moment ja hi ha una altra cosa sonant.

I l’altre dia em vaig veure encastat en aquesta mentalitat capitalista* quan li vaig dir a un amic: prefereixo portar un ordinador portàtil que pesi un quilo enlloc de dos, encara que després trigui dos minuts enlloc d’un perquè té menys potència. L’amic m’estava dient que, clar, ell necessita un ordinador portàtil que pugui fer servir el Matemàtica. De fet, li hauria d’haver dit que jo no el necessito perquè ho faig mentalment. 😆

* capitalista perquè és el capitalisme que està destruint el planeta i d’aquí poc ni tindrem violins i només quedaran ordinadors que imitaran el so del violí. Sí, si, prepareu-vos perquè el futur serà molt trist, i molt capitalista. Amb bosses plegables per tot arreu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *