braç monitors

IMG_0516

L’altre dia em vaig comprar aquest braç per a dos monitors per eBay. Preu final $50+85$ de transport (total 111€). Es diu “HumanScale M7”, i ara mateix en venen un altre. Deu ser d’alguna empresa americana que ha fet llufa. (Ho poso al bloc perquè em sembla un producte interessant)

Aquí el pots comprar nou i configurar-lo segons les teves necessitats, però val 400€.

Vaig trobar l’empresa remenant per la web de Dell, però l’únic que he trobat per internet és aquest altre usuari (que té el mateix disc dur extern que jo), i aquest article de fa 4 anys.

El que em va convèncer a comprar-lo és que aguanta el pes de monitors grans, i també aquest vídeo (1:52) on el vaig poder veure en tres dimensions (si comptem el temps com a tercera dimensió).

I ara analitzarem com poden fer pagar 400€ per aguantar un monitor que deu valdre 200€:

Jo diria que el motiu més important és que un monitor té tecnologia, però un cop assumida aquesta tecnologia no té tanta dificultat com té fer coses mecàniques.

En aquest sentit, si primer hi havia l’agricultura, i després la revolució industrial, ara tenim la tecnologia, on cada dia sabem fer telèfons mòbils amb més coses i més barats.

Així doncs, estem tots preparats per pagar els tomàquets ecològics a 5€/kg però que la companyia de telèfon et regali un mòbil amb càmera de fotos.

També podríem fixar-nos que un ventilador per ordinador val 10€ (producte mecànic), i una targeta SDHC de 4GB també (producte tecnològic).

Canviant de tema. Ara que estem tots tan mentalitzats en investigació i desenvolupament, a veure si alguna empresa catalana que sigui proveïdora d’automoció es pot gratar una mica el clatell i posar-se a fer peus d’ordinador, braços de monitors i altres extremitats informàtiques.

2 thoughts on “braç monitors

  1. Pingback: nunca nueve » globalització per la crisi

  2. Pingback: nunca nueve » braç pels monitors HumanScale M7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *