2 fotos de la Sagrada Família amb coses

Dues fotos més que vaig fer l’altre dia passant per la Sagrada Família.

Aquestes tenen la particularitat que són panoràmiques, fetes amb el programa Autopano Pro v1.4.2, i també que en les dues apareix alguna cosa que no és la Sagrada Família, una grua i uns balcons.

IMG_0617 - IMG_0619 (3 fotos en SCUL)

IMG_0636 - IMG_0640 (5 fotos en SCUL)

Les dues estan fetes ponent-se el sol. A la primera m’hagués agradat que els balcons estiguessin una miiiica més iluminats, i també haver agafat una mica més de la base de la Sagrada Família. (o potser no)

De la segona m’encanta que just en aquell moment el sol iluminava la grua i li dóna un taronja ben fort. Llàstima que no vaig abaixar prou la càmera i la gent queda massa tallada. I llàstima que no en sé prou i la Sagrada Família ha quedat un poc xata. Potser també hauria d’haver agafat més panorama a la dreta.

La segona foto no hagués estat possible si no hagués tingut gana, hagués entrat al KFC i n’hagués sortit perquè no m’agradava res. 😆

De bonus, una simple panoràmica de dues fotos a l’Hospital de Sant Pau:

IMG_0642 - IMG_0643 (2 fotos en SCUL)

5 thoughts on “2 fotos de la Sagrada Família amb coses

 1. Fa molts dies que no passo per la part de dalt de l’Avinguda Gaudí, per això m’he endut una sorpresa quan he vist que la [lletgíssima però entranyable per allò de que ja porta molts anys allà] font tornava a rajar. M’han agradat les fotos, sí senyor. Encara que per panoràmiques, em quedo amb les que vas fer de Hampi, l’estiu passat.

 2. a mi també em va sorprendre, però ja va bé que torni a funcionar.

  i no t’ha sorprès la super-grua? 😛

  ja miraré de penjar les de Hampi, és que encara no les he acabat ;P

 3. Bones fotos, m’agrada la idea de ensenyar altres elements a més de la Sagrada Família mentre que en general a totes les fotos s’intenta fer el contrari.

  M’encanta l’Hospital de Sant Pau, i ara que ho diu la Mònica si que és lletja la font, però clar, porta allà tota la vida, la recordo des de ben petit i clar ara ja li he agafat carinyo xD

 4. Pingback: nunca nueve » fotos de la Índia

 5. Pingback: mai9è aniversari | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *