cash4gold a la super bowl

Si us agrada el futbol americà sabreu que un dels anuncis de la pausa de la Super Bowl (aquells que són super-cars) era de cash4gold.

Internet ens porta les confessions secretes d’un extreballador de tal empresa.

I ara jo us les resumiré per tots els lectors que ni els agrada el futbol americà, ni saben anglès, però els agrada aquest bloc 🙂

La web funciona de manera que t’envien un sobre segellat gratis perquè hi posis el teu or i els l’enviïs, llavors ells t’envien un xec amb la seva valoració, i si el preu no et convenç recuperes els teu or.

Confessa que el sobre que t’envien només està assegurat per 100$. Ells sovint perden els paquets, i quan truca el client perquè no ha rebut el taló inicien la reclamació a l’empresa de paqueteria. Si el client s’enfada perquè ell havia enviat or per més de 100$, llavors la culpa és seva per haver fet servir el sobre de l’empresa.

A la web diu que fan el xec en 24h, i certament la data és de 24h però no l’envien fins passats uns dies. Si vols reclamar només tens 10 dies des de la data del xec. Ells fan les valoracions sistemàticament insultament baixes. I si cola, cola. I si no, llavors el client ja trucarà. Si truca abans dels deu dies, llavors el teleoperador té un bonus de $10 si tanca el tracte per menys del 3x valor inicial, i $15 si és menor de 2x. Si vol recuperar el seu or ha de pagar els ports i uns $15 més per les molèsties.

Tot plegat un conjunt de tàctiques decebedores que també practicava George W. Bush, així com els de les targetes de crèdit.

Com s’arreglen aquestes coses? Ah, no ho sé. Amb lleis segur que no (aquí tot ho arreglem fent lleis).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *