una bossa embossada

Ara torno de comprar.

IMG_0129

I això és el que he comprat:

IMG_0130

M’he comprat una bossa plegable. Perfecte per portar-la a sobre i anar a comprar en qualsevol moment (els bons capitalistes sempre anem preparats).

L’he comprat per no necessitar bosses quan vaig a comprar. Llàstima que no la tenia a mà quan he anat a comprar la bossa.

Si mai necessiteu res, aneu a la botiga Avet (Provença amb Psg de Gràcia) és un lloc on coneixen molt bé el producte que venen.

7 thoughts on “una bossa embossada

 1. Dues preguntes:
  – Quant t’ha costat la bossa vermella?
  – No podies haver dit que no necessitaves una bossa per portar la bossa? De fet has comprat la bossa per dir a les botigues que no necessites bossa… podries haver començat a practicar, no?

 2. jeje, ben comparat, però una química ens diria que el vidre que protegeix el martell és infinitament més fàcil de trencar que no pas els vidres dels vehicles.

 3. que la gent deixi d’utilitzar bosses de plàstic pensant que això ajuda en lo més mínim és bastant preocupant. Encara que ningú del món mundial fes servir bosses de plàstic tot continuaria igual de malament.

  O ataquem el problema d’arrel (superpoblació i sobreconsum) o ens quedem amb l’estètica.

  I crec que ja ha quedat clarament demostrat quina opció ha decidit la part opulenta de la humanitat.

 4. Jo compro amb bosses de plàstic i després les faig anar de bosses de la brossa, però les úniques que van a parar al contenidor són de les de fracció resta i les que contenen plàstic. Sóc un ciutadà responsable, jo xD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *