una aigua que ajuda diferent

Aigua Font Vella, no totes les aigües t’ajuden igual

Això he sentit fa una estona a TV3 just abans que Josep Cuní ens expliqués que criticar la democràcia està molt bé i és una cosa que s’ha de fer, però el que no pot ser és anar contra de democràcia.

Deixem a banda la democràcia (que no m’interessa un cogombre). El que m’interessa és la frase amb què et fan comprar aigua, la seva aigua.

Mira, és igual, que cada u agafi les seves conclusions amb això que les aigües ajuden però no totes igual.

Per la meva banda, jo espero que internet ajudi a deixar de fer l’imbècil d’aquesta manera, i superem el model del consum massiu.

La idea seria que aquest escrit dient que els de Font Vella són imbècils els afecti més negativament que no pas el profit que en treguin de dir-nos subtilment que la seva aigua ajuda diferent.

Relacionat amb això, dir que aquest últim mes han vingut 13 visites buscant “pcgreen”, i suposo que s’han trobat amb això escrit fa un any.

editat:

Brian Clark Howard: Stop Drinking Bottled Water Now! (Infographic)

7 thoughts on “una aigua que ajuda diferent

 1. Aquí un estudiant de publicitat que opina sense que ningú li ho hagi demanat. A part d’un considerable esgotament dels mitjans d’anunciament tradicionals, en aquest concepte, també es nota la poca possibilitat de cercar trets diferencials reals del producte per a destacar-los en publicitat.
  En el cas de Font Vella n’han trobat, les propietats diurètiques de qualsevol aigua i de la seva en especial. És absurd pensar que una aigua pot ser més diurètica que una altra en funció de variacions miŀlimètiques de concentracions. Però i aquí ja perdo l’objectivitat, jo tinc uns parents que no pixen igual si beven altres aigües que no siguin Font Vella. Esfínter fi, ells. Jo tinc un eslògan millor. Font Vella (a les millors bufetes), com si fos una peli.

 2. moz, jo estava *esperant* la teva resposta 🙂

  ja m’ho crec ja això dels parents que pixen diferent, però és com si unes galetes sense gluten s’anunciessin dient “no totes les galetes cansen igual”. (acabo de llegir que els celíacs es cansen quan mengen coses amb gluten*)

  * hi ha altres efectes, però he escollit el cansament per no ser desagradable =)

 3. moz, t’equivoques. No només no és absurd pensar que les aigües diferents tenen propietats diferents (entre elles la diüresi), sinó que a més depèn, justament, de les diferències entre les concentracions dels seus components i les relacions entre elles.

 4. però estarem d’acord que l’anunci és imbècil, oi? hi haurà aigües diferents però això que no totes t’ajudin igual és tractar-te d’imbècil.

 5. Pingback: nunca nueve » L’Hereu és imbècil, part XVII: pals a les noves cantonades

 6. Pingback: nunca nueve » Google is evil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *