ha fet vent

Pels que viuen a la Xina, ahir a la nit: va fer vent.

En el meu paper més periodístic volia posar tot de fotos d’arbres caiguts a Barcelona, però el nen que porto dins s’ha desiÅ€lusionat veient que altra gent també se n’ha adonat que han caigut una pila d’arbres. Des de la meva visió més mística, deixeu-me dir que això és un càstig dels déus i una premonició del fat de l’Estatut de Catalunya.

IMG_0229

Així doncs, penjo només una foto, la més bonica per mi. Encara que, com sempre, l’hauria pogut enquadrar millor o altres etceteres professionals.

Si voleu veure’l està davant de no sé quina escola privada de per allà Avinguda Tibidabo, més amunt del Consolat Xinès.

6 thoughts on “ha fet vent

 1. Hi havia un avís del servei meteorològic, i en canvi el govern no va prendre cap mesura d’actuació i prevenció fins a la tarda?
  Què feia el govern ahir al matí? Dormint la mona de la farra que es van fotre divendres a la nit?
  Tenim govern?

 2. Jo quan vaig sentir que hi hauria temporal vaig veure clar que no s’havia de sortir de casa, i de fet aquest ja es el 3r dia. Independentment de la mala actuació del govern, em sembla incomprensible que la gent seguís sortint, anant a jugar beisbol (curiós, jo jugava a aquest esport de petit – em pregunto com s’ho volien fer per jugar amb tant vent) i sobretot agafant el cotxe (que 150 km/h es un F1!! això és poc, però prou per desviar un cotxe!)

 3. El mon és rodo, i dóna voltes.
  Nosaltres hi som de pas, i no som res… uns cagallons de colom.
  La natura és brutal, espectacular, fantàstica, increïble,… em fa sentir viu i petit (igualment sóc petit, que hi farem) a la vegada.
  El govern (encara que són totos un capullus integrals) no en té la culpa.

 4. ei marina, que ho deia en mig en veritat mig en broma 🙂 Tot i que ja sabia que estaves aquí, i malgrat que no hi fossis també sabia que, estan tan ben informada com estàs, ja sabries i vist què havia passat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.