Windows Explorer: TreeSize+QTTabBar+Folder Marker+TeraCopy

windows explorer +

Ja vaig parlar del Windows Explorer, però ara en tornaré a parlar dient quins programes hi tinc posats i per quin motiu.

TreeSize Professional

Originalment serveix per veure de forma gràfica quan ocupen fitxers i carpetes. Però jo el faig servir, sobretot, per canviar la columna de mides de fitxer per una que també diu la mida de les carpetes.

QTTabBar

Aquest programa és el que afegeix pestanyes a l’explorador. També afegeix aquella fletxa que hi ha a la carpeta “assembly”. Clicant-la s’obre un menú amb el contingut d’aquesta. Clicant les icones de les pestanyes també s’obre el mateix menu. També pots arrossegar fitxers a ambdós menus.

Entre fletxetes a les carpetes, les pestanyes i les icones clicables de les pestanyes, les possibilitats de navegació són tan grans que sovint no fas servir la més eficient.

Veureu que he amagat el menú original, així tinc més espai per les pestanyes.

Veureu que les pestanyes “pGMs” i “My Computer” tenen un candau. Això és per impedir que canviïn, cosa que en el meu cas em va molt bé perquè puc clicar la icona i accedir al contingut.

També és fantàstic anar a la carpeta mare amb un simple doble-clic.

Folder Marker

Aquest serveix per canviar les icones de les carpetes. A la foto veureu que la carpeta “Help” l’he canviat per una que té la lletra “H”. La carpeta “inf” l’he posat de color blau, i la carpeta “java” té un senyal de vist.

Les carpetes, un cop marcades, les pots moure i copiar que mantenen la icona. Visualment va molt bé marcar carpetes.

TeraCopy

Aquest no surt a la foto. Però podeu veure imatges a l’enllaç. Afegeix funcionalitat a la finestra de copiar/enganxar, com per exemple, un botó de pausa. Una altra cosa que m’agrada és que pots posar moltes coses a copiar i el programa es posarà en cua quan vegi que ja està copiant un altra cosa (enlloc de copiar-ho tot a l’hora com fa l’espavilat del Windows). També m’agrada que quan mous fitxers, el que fa realment és copiar-los primer tots, i després esborrar-los. El que fa Windows és copiar i esborrar cada fitxer individualment, de manera que si per algun motiu es talla l’acció, ja no saps on tens els fitxers.

Agraïments: primer de tot a mi mateix per haver tingut tanta paciència amb mi mateix provant i reprovant cada coseta que trobes per internet. Segon a demonoid.com perquè tenen un apartat de programes molt enriquidor. I tercer, i més significatiu: a Xavi Caballé, on he trobat dos dels quatre programes (QTTabBar i TeraCopy).

2 thoughts on “Windows Explorer: TreeSize+QTTabBar+Folder Marker+TeraCopy

  1. Pingback: nunca nueve » Windows XP SP3 DarkLite 2011

  2. Pingback: nunca nueve » descripció pantalla desbloqueig del mòbil Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *