hitchcock, clàssics en alta definició

Psycho.1960.720p.HDTV.x264-TSE Torrent – btjunkie

Rear.Window.1954.720p.HDTV.x264-TSE Torrent – btjunkie

Em ve de gust enllaçar aquests dos clàssics en alta definició.

Afegir que “720p” en el nom indica la resolució: 720 línies horitzontals. La “p” vol dir que és progressiu, enlloc de ser “i” entrellaçat. Entrellaçat vol dir que la imatge està creada a línies alternatives, i progressiu vol dir que cada imatge té totes les 720 línies.

“HDTV” vol dir que està capturat d’un canal de tele en alta definició. I els de la tele ves a saber d’on han tret l’original. Normalment els ‘ripejats’ (acció de extreure la informació d’un Blu-Ray, DVD o CD) tenen millor qualitat, però, ai l’as, no sempre es troben, com en aquest cas.

L’usuari que ens ha enriquit amb semblant informació està aquí.

3 thoughts on “hitchcock, clàssics en alta definició

  1. Jo de moment amb qualitat dvd ja em conformo amb la gran majoria de pel·licules, de moment baixar-me 4Gb de peli que quedaran arxivats al disc dur, doncs em fa mandra.
    M’imagino i espero que en cinc anys les podrem veure per internet directament en aquesta qualitat, sense que calgui tenir-les al disc dur.

  2. ODM! et conformes amb el DVD!

    ara vaig corrents a penjar dues captures que mostren la inescapable diferència entre ambdós.

    no crec que en cinc anys poguis veure les pelis en temps real per internet, ja fa més de cinc anys que anem amb l’adsl i no fa pinta de millorar el suficient per tenir tal ample de banda. És més, em sembla que per allà Japó la tenen i no la fan servir per això.

    [editat] ara he vist que ja les vaig penjar les fotos. mira-les i compara ebel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *